fallback

Общ преглед

Разпространените снимки от МВР са на 5-годишния Никита Леонтиев и майка му Анна, чиито убийства се разследват, твърди в. "24 часа".

Тялото на Никита бе открито в куфар край ВЕЦ “Пасарел” на 20 март, а разчленена жена, за която се смята, че е майката на детето, бе намерена на 3 март в гора край Приморско.

Oще по темата

Майката и момченцето пристигнали у нас от Кипър, като за това съдействал руснак, пише вестникът, като се позовава на свои източници. Връзката обаче не бил Герман, чийто апартаменти в София и Приморско са били претърсени от МВР.

Според разследващи нямало съмнения, че мъртвата жена е майката на детето, но 100% това ще се установи, след като бъде взета ДНК проба и на бащата, който живее в Русия.

До момента бащата на Никита не е разпитван, той не е влизал в страната ни и е извън подозрение за убийството.

Във връзка с двойното убийство на майка и син полицията издирва мъж от кавказки произход, твърди "24 часа". От МВР обаче няма официална информация, нито е споменавано неговото име. Предполага се, че е напуснал страната и е заминал за Кипър.

Според криминалист от разследването момченцето е било убито двайсетина дни след майка му. Остава засега загадка къде са били убиецът и синът на жертвата. Предполага се, че последният им адрес е бил в апартамент в столичния квартал "Витоша".

Имотът е собственост на издирваните 51-годишният бизнесмен Герман Костин и съпругата му Весела Вачева. Двамата управляват бизнес с недвижими имоти в Северен Кипър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

гост

преди 9 години

Какво значи "кавказки произход"? Пак ли някой чеченец имат предвид, че на описанието кавказки тип отговаря по-голямата част от населението на Европа и Северна Америка?

60

Сандо

преди 9 години

зад цялото нещо седи ръката на Путин !

59

!

преди 9 години

Така са рускините .Женят се първи път-развеждат се взима половината пари и имоти,следващия моля.....Имах един познат в квартала .Ожени се за рускиня , а тя на втората седмица почна да вкарва клиенти в общата им спалня. Тъкмо да я изгони се появиха едни момчета и моя познат се примери в кръчмата...да не слуша охканията на жена му...А и пари му дава да пие

fallback