61

гост

преди 9 години

Какво значи "кавказки произход"? Пак ли някой чеченец имат предвид, че на описанието кавказки тип отговаря по-голямата част от населението на Европа и Северна Америка?

60

Сандо

преди 9 години

зад цялото нещо седи ръката на Путин !

59

!

преди 9 години

Така са рускините .Женят се първи път-развеждат се взима половината пари и имоти,следващия моля.....Имах един познат в квартала .Ожени се за рускиня , а тя на втората седмица почна да вкарва клиенти в общата им спалня. Тъкмо да я изгони се появиха едни момчета и моя познат се примери в кръчмата...да не слуша охканията на жена му...А и пари му дава да пие

58

Анонимен

преди 9 години

Тц, руснак това не може да го направи,не съвпада с "православния" морал и ценности...

57

Анонимен

преди 9 години

И за какво ще правят ДНК експертиза,ако не за всеки случай,иначе в регистъра на отдел ЗАКС ги има записани на кое дете кои са родителите,освен ако има необявен биологически баща.

56

Аз

преди 9 години

Да започнем с това, че горкото дете е с униформа на BSS Sofia - British School i Bulgaria, което се намира точно в квартал Витоша, където уж е живяло за малко. Но щом е посещавало училището дали е било за малко? Или пък аз бъркам!? Но всеки може да види на сайта на училището, че униформите са точно такива.

55

Анонимен

преди 9 години

Междо другото, нали си спомняте, точно БЪЛГАРИН уби Вероника. Няма значение че е *** и леко миризлив, но българин...аххх жестока реалност......................................................

54

Анонимен

преди 9 години

Опа опа, соросчетата са се активирали по команда, да списват дежурните мантри. Ама имайте в предвид, че когато пак се заговори за поредния случай на българин с "кафяв тен на кожата" убил и ограбил някого, не се опитвайте да се оправдавате - българин си е, с българско гражданство и образование(ако има въобще)...

53

Осман паша

преди 9 години

До ukrainecв САЩ през ден някой влиза в някое училище и убива по 10-15 деца щото имал депресия...и още нещо 80% от серийните убийци в света са в САЩ ...факт!!!

52

Анонимен

преди 9 години

Отделно искам да попитам списвачите и преписвачите от сайта, да ми обяснят, как самоличността на разчленената жена от Приморско ще бъде потвърдена от ДНК-то на бащата на детето и от Русия???

51

Анонимен

преди 9 години

Наистина, излагате се. Кавказка раса е европейския тип, а самият Кавказ се води част от Европа и дори Елбрус е най-високият връх на континента.На живуркащите по форумите това няма как да е известно, учи се по учебните заведения.

50

Членска карта №7

преди 9 години

до 62Не разбирам каква нужда изпитвате да се излагате по форумите, като пращате Кавказ в Югозападна Азия!!??? В САЩ ли сте учили!???

49

за 61

преди 9 години

Кавказец означава чвек от района на Югозападна Азия , където е Грузия и прилежащите Абхазия и подобни други и никой не нарича бялата раса- кавказка !

48

Ангел

преди 9 години

Много лесно може да преброиш медиите Пеевски,тези които не пишат и 1 ред за НОВИНА НОМЕР 1 в България от Неделя насам са ми ясни на кого са

47

Ангел

преди 9 години

Днес Бг защо няма и една статията във вашия сайт за случващото се около Цветан Василев,за неговото интервю и разкритията които направи.И вие ли сте от медиите на Пеевски?

46

Издирват кавказец

преди 9 години

Издирват кавказец за убийството: кавказец уби и Немцов в Москва.Странно, Герман е бил разузнавач, боец от Афганистан, полковник.Има голям бизнес в Кипър.Това не става без благословия от Путин.Масово се купуват недвижими имоти от руснаци в България, Кипър, Италия, Испания,Франция, Англия.А ГОРКИТЕ- онези- в Русия са дирижирани да правят митинги против ЕС.Тези убийства в България са част от хибридната война.

45

Горан

преди 9 години

Абсолютно, фотороботът няма ама наистина нищо общо със снимката. Детето си е съвсем нормално, симпатично, без всякакви признаци на каквато и да било умствена изостаналост, както се твърдеше в началото. Да почиват в мир!

44

ukrainec

преди 9 години

Do *** :***,четете статистика---убийствата в САЩ са почти три пъти по малко 0тколкото в Русия-42000 са в Русия на година,при положение че в Щатите можеш да си купиш оръжие по бързо от баничка.

43

Анонимен

преди 9 години

фотороботът няма нищо общо със снимкатаRIP

42

Анонимен

преди 9 години

До 56Украинецът Чикатило бледнее пред някои руски серийни убийци още от началото на 18ти начело с Дария Салтикова. Една приятна рускиня която изтезавала до смърт над 100 жертви (главно жени). Минаваме през Пичушкин (убил 48 човека) и канибала Спесицев. Или ако предпочиташ нещо от преди година-две, полицаят Попков от Ангарск, осакатила над 20 жени в гората.Всички продукти на Майка Раша.