Снимка: архив Булфото
fallback

В Пловдивско е разкрита и неутрализирана престъпна група, съпричастна към тежки криминални престъпления, опит за убийство, палежи и други силови методи за уреждане на взаимоотношения, съобщи БНР.

Oще по темата
Повече подробности за акцията ще бъде съобщена по-късно на  пресконференция  в Пловдив. В нея ще участват главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и окръжния прокурор Румен Попов.

Това е поредната престъпна група, която полицията разкрива в последните дни. Преди седмици беше неутрализирана банда за убийства в София, а в неделя бе съобщено, че е разбита групата на Черния Роди от Варна. Тя е обвинена за показните убийства на бизнесмена Борислав Манджуков и семейство Дамянови в София.

Разкриването на престъпните групи беше предшествано от призив на премиера Бойко Борисов работата по поръчковите убийства да се засили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 9 години

нали гл.секретар е същия който беше при Йовчев ама нямаше кой да го кара да работи

8

ген.Луков

преди 9 години

Мдааа....И по време на оперативната разработка се лее кръв,режат се уши,чупят се крака....Хвала на такава полиция-защитник на хората,пазител на ценносги и прочие благородни деяния.Хеле пък на наредителя им....Пфу...

7

Анонимен

преди 9 години

Нали в предишния си мандат ГЕРБ обявиха, че са видяли сметката на престъпността? Кога са казвали истината - тогава или сега?

fallback