9

Анонимен

преди 9 години

нали гл.секретар е същия който беше при Йовчев ама нямаше кой да го кара да работи

8

ген.Луков

преди 9 години

Мдааа....И по време на оперативната разработка се лее кръв,режат се уши,чупят се крака....Хвала на такава полиция-защитник на хората,пазител на ценносги и прочие благородни деяния.Хеле пък на наредителя им....Пфу...

7

Анонимен

преди 9 години

Нали в предишния си мандат ГЕРБ обявиха, че са видяли сметката на престъпността? Кога са казвали истината - тогава или сега?

6

Анонимен

преди 9 години

тоя черния роди щели да го съдят за незнам си какво си. евала почивка,само дето тоя бил в тайланд ли,в доминика ли никой не знае.той човека бегал преди няколко години нашите сега ще го съдят.тези дето още са тук не могат да ги приберат та този ли.скоро ще почнат да съдят дядо мраз,великденскиа заек,батман и други имагинарни образи

5

Никой

преди 9 години

Разбили са ги - хубаво. Сега въпроса е условна присъда или пробация ще им дадат? А дали ще намерят "неоспорими" доказателства?

4

БРАННИК

преди 9 години

Разбили били, те са си ортаци повечето. Ти мене, аз тебе, все едно не се знае. Разбили са народните представи за дълг и чест, само това са разбили.

3

Анонимен

преди 9 години

Псувайте *** червени, знам че много ви е яд, вижда се. Виете на умряло.

2

Анонимен

преди 9 години

Пак се почна с театрите.А реалните престъпници който са за доживотен затвор си живеят най спокойно и ходят да спят в парламента.А какво стана с Цветанов поредно обвинение дела а все още не е осъден няма присъда няма нищо, и така и ще си остане.Докато не се изловят тия в парламента всичко друго е театър и разчистване на територия.Намести ли се няколко сводника, наркотрафиканта и др. *** в парламента и елиминират конкуренцията си.И простия народ седи и се кефи и си мисли че нещо се променя.

1

Vas

преди 9 години

Браво Евала на любимият вож - реши и хвана вси1ките бандити - бравоооо