Снимка: архив, Булфото
fallback

Полицията в Симеоновград е установила, че четири момчета от града - на 11, на 12, на 13 и на 14 години, са умъртвили куче. Това съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът е подаден от 58-годишен местен жител, който съобщил, че е намерил мъртво кучето си - на година и шест месеца, порода гонче.

Според собственика му животното е било завързано с кабел и бито с дървен прът.

По случая е образуван заявителски материал по чл. 325 б от Наказателния кодекс, с който се определя наказанието и санкциите за проявена жестокост към гръбначно животно и за противозаконно причинената му смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

.....

преди 9 години

Както винаги "забравяте" да напишете, че са скапани ***! Ако бяха българчета и снимките им щяхте да качите!пО ЕДИН ЗДРАВ БОЙ ЗА СКАПАНИТЕ ***

36

Анонимен

преди 9 години

Това е мн. страшно.Не всяка сем. ср-а показва кое е добро и кое не, кое е правилно и кое не, но инс., която трябва да образова,изгражда мирогледа на д-та е у-то.В у-ще децата учат всевъзможни ненужни неща, но никой не им "отваря" очите за нещата от живота, за ценностна система и за положителните неща.За съжаление деградацията в много семейства е потресаваща, нещата се върят около ядене, пиене, муз канал с "подходящата" музика нон стоп.Важно да осъзнатя какво са направили,а не да ги ошамарят само

35

Анонимен

преди 9 години

*** нещастни. Дано ви се връща!

fallback