37

.....

преди 9 години

Както винаги "забравяте" да напишете, че са скапани ***! Ако бяха българчета и снимките им щяхте да качите!пО ЕДИН ЗДРАВ БОЙ ЗА СКАПАНИТЕ ***

36

Анонимен

преди 9 години

Това е мн. страшно.Не всяка сем. ср-а показва кое е добро и кое не, кое е правилно и кое не, но инс., която трябва да образова,изгражда мирогледа на д-та е у-то.В у-ще децата учат всевъзможни ненужни неща, но никой не им "отваря" очите за нещата от живота, за ценностна система и за положителните неща.За съжаление деградацията в много семейства е потресаваща, нещата се върят около ядене, пиене, муз канал с "подходящата" музика нон стоп.Важно да осъзнатя какво са направили,а не да ги ошамарят само

35

Анонимен

преди 9 години

*** нещастни. Дано ви се връща!

34

Анонимен

преди 9 години

Всеки пикльо обяснява как тези малките *** щели да се отнесат така и с хората един ден. Е И?! Явно, че това са хората, да се отнасят със себе си както искат, но да не пипат животинките! Я да пипне някой *** моето куче, да видим на кой дерек ще го намерят провесен!

33

до Ястреб 34

преди 9 години

Ама с какво я нарани толкова тая котка бе кОтКар,ястреб ??

32

Анонимен

преди 9 години

Някои деца просто израстват дефектни. Надявам се след намесата на полицията и със съдействието на родителите им да израстнат малко по-нормални и да имат съчувствие и към животните.

31

ЯстреПичка

преди 9 години

Все още има хора непроумели, че не трябва да се евабат с фъркатию турчин Ястреб.

30

*

преди 9 години

До 28 Като е домашно куче , що ще на улицата ? А този авджия , като е взел куче защо не си го варди , а го е пуснал по улиците ?*** да се регистрират в ДПС , а за дъртият глоба от РИОКОС и 20 дни общественополезен труд за застрашаване живота и здравето на хората ... или забравихме за разкъсаната баба вече !?

29

Ястреб

преди 9 години

До XXLЯстреб храни в къщата си половин дузина котки и кучета. Само за една от ранените ми котки миналата година съм похарчил пари, които ти няма да ги видиш на куп през целия си мизерен живот, ***! Щом говорим за етнически културни ценности, да си чувал нещо за обичая на балканоидните булгароиди, наречено "Тричане на кучета", дивак юрогейски!?

28

Анонимен

преди 9 години

Уточнете етноса им!

27

Анонимен

преди 9 години

***!Дано следващата жертва не е някой техен връстник. Такива и като пораснат ппродължават да тормозят всичко живо. Бой до посиняване и тва е!

26

XXL

преди 9 години

Смърт за "ЯСТРЕБИТЕ"

25

Анонимен

преди 9 години

Deca ili ciganeta ? Ima razlika!

24

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТук не става дума за ***, а за домашно куче

23

Анонимен

преди 9 години

Браво деца! Тренирайте засега с животни, за да можете утре да го правите с хора!

22

Вили

преди 9 години

Maлки ***, след някоя друга година ще го правят с хора. Жестокостта сред децата не е нещо ново, но няма какво да им се сърдим, виновно е обществото ни.

21

Анонимен

преди 9 години

До neo5къде палячко

20

топала

преди 9 години

мутра уби дете в пешеходна зона карай да върви деца убили куче това е най важното не ги поощрявам но отделяйте същественото от простотиите

19

bau

преди 9 години

Въпреки че е за предпочитане това, отколкото обратното, с тези деца трябва да се вземат мерки, защото който убива и измъчва животни с голяма вероятност може да започне да го прави с хора.

18

Анонимен

преди 9 години

Ходили на лов децата бе, какво толкова.А ,че хванали кучето на ловджията си е съдба.Понеже са малолетни нямат право на оръжие.Затова са го претрепали по първобитен начин.Ама искат да подражават на големите ловци.Лова е престиж . Нали.Я вижте Първанов,Сираков, Стоичков и още хиляди знайни и незнайни авджии.Що нещо са изтрепали. Ама те са герои нали.