Снимка: Булфото
fallback

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Oще по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

216

Анонимен

преди 10 години

От някъде в България е проникнало ГМО, и тея са яли от него.На американска конспирация прилича...

215

boian.getov.1

преди 10 години

Добре де сега се разбра кой е убиеца-Аджеба да задам един елементарен въпрос-какво обещетение ще получат другите две жени тъщата и жената на хотелира кадето цял ден им показваха снимките и казваха това са ъбийците това са изрудите-та тези две жени сега кой ще ги компенсира ммммммммммммм-псевдо малумни господа и госпожи жалки некадърни журналисти?

214

Анонимен

преди 10 години

единственния мотив на тази да убие е да е била любовница на бащата на детето

fallback