216

Анонимен

преди 10 години

От някъде в България е проникнало ГМО, и тея са яли от него.На американска конспирация прилича...

215

boian.getov.1

преди 10 години

Добре де сега се разбра кой е убиеца-Аджеба да задам един елементарен въпрос-какво обещетение ще получат другите две жени тъщата и жената на хотелира кадето цял ден им показваха снимките и казваха това са ъбийците това са изрудите-та тези две жени сега кой ще ги компенсира ммммммммммммм-псевдо малумни господа и госпожи жалки некадърни журналисти?

214

Анонимен

преди 10 години

единственния мотив на тази да убие е да е била любовница на бащата на детето

213

Стария ДЖО

преди 10 години

До некакъв Илчев!!! А бре Илчев бре заблудено същество!!! Тези ЧУДОВИЩА в БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ от далечна България бяха осъдени ТРИ пъти на смърт заради това че БАСТИСАХА не едно не петдесет а цели 459 !!!!!!!! дечица!А той ми пише че ако били виновни щели да ги осъдят????Е такива неинформирани некомпетентни заблудени от масмедиите и с промити гланцирани мозъци ме кефят на макс!!!Като не знаете нещата от вътре-не се обаждайте!!! А иначе-жалко за това детенце от Поморие! Не е случило на баща горкото!!!

212

Щ

преди 10 години

не преформулира ясни ценности. За нас ценност стана арогантността, алчността, побоя, кървавите разправии и т.н. Ако си възпиташ детето добре, то е единак сред глутница. Това е истината. И за това сме виновни всички ние като общество, като народ, като мислене, като избор /погледнете смешниците,които ни управляват; вижте обръщенията в пленарна зала едни към други, вижте с какви долни методи си служат, за да се докопат до властта/; разделиха народа на получаващи много и малко,и куп други простотии

211

Щ

преди 10 години

Много въпроси, но за съжаление детето загуби живота си! Дано е на по-добро място, а Бог да дава сили на родителите. По темата - Как така се прибира само от занималня, при положение, че е на 8 год. и би трябвало до 12 да са с придружител, а не сами децата. Като се обърне колата пътища много.... Жалко за детенцето. А по отношение вината е на всички управлявали ни до момента, за тяхното бездействие и безхаберие към децата, защото за тях са богатство само на думи.Вина има и обществото, което за 25 г

210

-10

преди 10 години

Герб са виновни и за втората световна война ------Герб не, но хора с психологически и обществен профил като членуващите в Герб!

209

Анонимен

преди 10 години

Герб са виновни и за втората световна война

208

FBI

преди 10 години

След като има толкова престъпления зад гърба си , защо Цветанов не го е закачал , това са *** на ГЕРБ които сега треа се чистат

207

Анонимен

преди 10 години

Никой журналист не припарва до онова изчадие-бащата. Той чупил зъби, драл кожиУтре ще си купи дупутатски мандатМоже и на евроизборите да се кандидатираЗатова никой вече не се надява на добро бъдеще за странатаВиновна е калпавата съдебна система,която е оставила на свобода това семействоОт много отдавна,още от люлката това момиче трябваше да се отнеме от родителите-садисти и да го отглеждат в нормално семейство

206

2

преди 10 години

абе какви са тези маскирани *** ,дето търсели детето навсякъде ,и го намерили на тавана на родителите му.Колко време им трябваше на тези *** да им светне първо да погледнат около себе си.

205

Илчев

преди 10 години

До Стария ДЖО ....ако бяха виновни,нямаше ли да ги осъдят нашите медици???чувал съм,че полковника не си поплювал.....

204

Анонимен

преди 10 години

Не одобрявам посягането на деца защото родителите са им ***!Лихварите са за убиване не децата им!

203

Неизвестен

преди 10 години

А бе що за хора са тия...........да посегнеш на дете!!!!!

202

tribun

преди 10 години

Хора,разберете,този живот,който живеете сега ,правилата ги създадоха тези безотговорни политици управлявали последните 25 години и с не малката помощ на бившата ДС,и бившите комунисти които решиха през 1989 година този модел по който живеете сега,а това че не сме успели да го променим вината си е наша.

201

Анонимен

преди 10 години

Имaйте срaм от Богa и пaметтa нa детенцето. Никое дете не зaслужaвa подобнa съдбa зaрaди родителите си. Мир нa душaтa и.

200

мафиотите душа нямат

преди 10 години

''Веселин Методиев Тодоров е популярен в Поморие. Той беше арестуван заедно със свои хора, сред които бе и големият му син Методи, заради лихварство през юли 2010 г. Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания трошене на зъби и дране с кука, стана ясно по време на съдебните заседания тогава''. /БЛИЦ/Не е битов, а мафиотски,даже,ако се окаже,че родителите сами са уморили дететоНа мафиот вяра да нямаш

199

с.до 240

преди 10 години

Бащата е кървав лихвар,който е разплакал не една майка!Я си представи,че някой е отмъщавал за своето дете!Рано или късно всеки си плаща за масрафа и сега тоя пич си плаща лихвите!Явно доста е мразен от убиеца за да му отнеме най-скъпото!Жалко за детето!

198

Венелин

преди 10 години

Голяма политика, големи коментари... И когато случаят се оказва ""битов", какво ще кажете?На запад и особено в САЩ такива случаи са ежедневие. Проблема не е в полицията или в правителството, което и да е то, а в морала и манталитета! И понеже сме на път да приемем "евроатлантическите ценности", такива случаи ще зачестяват.

197

до 239

преди 10 години

Какво според теб значи нормална държава , навсякаде по света стават такива престъпления....ти в кой свят живееш ......