Салахедин Бин Аладин. Снимка: МВР
fallback

Задържан е издирваният алжирски гражданин Салахедин Бин Аладин, който е заподозрян, че е нападнал и наръгал с нож Виктория Христова, съобщи МВР.

Студентката беше нападната в нощта срещу събота в магазин на улица "Пиротска" в София, в който работела като продавачка. Момичето видяло, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал и намушкал с нож на няколко места.

Oще по темата
Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина. Преди два дни МВР разпространи снимка на нападателя.

Той е алжирец и към момента няма статут на бежанец, съобщи тогава главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Влязъл е в страната преди няколко месеца.

Пострадалата Виктория е с няколко рани по лицето и шията, стабилизирана е в "Пирогов".

По-късно от МВР ще дадат подробности за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Deathstalker

преди 10 години

Заловили са го гръцките ченгета. А наш'те толупи са се барали по... фуражките!

55

БХК

преди 10 години

Дръж се момче, ние от БХК заставаме зад правото да колиш и живееш свободно, това е твоят изконна ценност, това е етническа особеност и като такава не следва да се наказва. Свобода за това красиво момче, аз Кънев дори ще те приема в дома си...Косъм няма да позволим да падне от ангелската ти главичка, а нашата адвокатка ще те пере, ще ти мие краката и ще ти прави баници за закуска. Милото момче, черно ангелче, как е страдало само, как са го гонили гадните българи ксенофоби, гадни расисти..Няма, ня

54

млaд социaлист

преди 10 години

Дa не зaклеймявaме и лепим прибързaно етикети и присъди нa цели общности и нaроди! Нямa логикa в подобно " оценявaне"!

fallback