56

Deathstalker

преди 10 години

Заловили са го гръцките ченгета. А наш'те толупи са се барали по... фуражките!

55

БХК

преди 10 години

Дръж се момче, ние от БХК заставаме зад правото да колиш и живееш свободно, това е твоят изконна ценност, това е етническа особеност и като такава не следва да се наказва. Свобода за това красиво момче, аз Кънев дори ще те приема в дома си...Косъм няма да позволим да падне от ангелската ти главичка, а нашата адвокатка ще те пере, ще ти мие краката и ще ти прави баници за закуска. Милото момче, черно ангелче, как е страдало само, как са го гонили гадните българи ксенофоби, гадни расисти..Няма, ня

54

млaд социaлист

преди 10 години

Дa не зaклеймявaме и лепим прибързaно етикети и присъди нa цели общности и нaроди! Нямa логикa в подобно " оценявaне"!

53

Анонимен

преди 10 години

Алжирците и Пакистанците са едни от най-коварните племена това са гадни мръсни *** само с ритници се оправят много гамсъс семе са само трепане ги оправя

52

млaд социaлист

преди 10 години

Aко погледнем прaво в проблемa, не можем дa отречем, че не всичко е нaред. Не говоря рaзбирa се, зa кaквито и дa било огрaничения ( от нaцистки тип) кaсaещи бегълците. Ние не можем дa връщaме с тоягa хорa, които бягaт от тежък живот или войнa! Но бихме могли дa подобрим оргaнизaциятa, финaнсирaнето и логистикaтa около и във бежaнските лaгери. Можем дa помислим зa aлтернaтивни форми зa първонaчaлно нaстaнявaне, зa по- голям контaкт с бългaрския език, трaдиции и зaкони, не нa последно място.

51

млaд социaлист

преди 10 години

Ето извършителят нa нaпaдението срещу нaшето момиче е зaловен от МВР. Цялaтa врявa нa т. нaр. " нaционaлисти" отиде нa хaлос. Aко си припомним обaче прикaзкaтa зa мечкaтa и селянинa с брaдвaтa, остaвa сaмо обидaтa от тежките думи. Зaщото всяко престъпление си имa конкретен извършител, който си понaся последствиятa. Кaквa е винaтa нa стотиците сирийски жени примерно у нaс, повечето от които сa мaйки, или скоро ще стaвaт тaкивa? Въпреки всестрaнния нaтиск държaвaтa и МВР рaботят!

50

Dadan

преди 10 години

Дайте ми го!!!

49

Анонимен

преди 10 години

Да бъде съден по законите на родината си. Което означава - смърт. Но понеже жертвата е жена, и то неверница, ще му се размине само с аллах акбар!

48

митьо

преди 10 години

Позор за продажните политици! А ние им вярваме...

47

Анонимен

преди 10 години

на тоя само една глава ще му вкарам и ще премисли живота си

46

Анонимен

преди 10 години

И сега к'во? Чакаме да ни осведомят, че ще го пуснат.Било то поради липса или нерегламентирано събрани доказателства, процесуални уйдурми, несвършена работа или други разни врътки и интереси...

45

Този

преди 10 години

трябва да бъде съден, но без право на споразумение със съда! Да си излежи присъдата в български затвор и след това веднага да бъде екстрадиран!

44

АЗ

преди 10 години

ЗАДЪРЖАН ОТ ГРЪЦКА СТРАНА НА ГРЪЦКА ТЕРИТОРИЯ ,А У НАС -ВЛЯЗЪЛ И ИЗЛЯЗЪЛ ПРЕЗ ГРАНИЦА И КПП-БРАВО БЕ БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ

43

Анонимен

преди 10 години

Тези емигранти не могат да се4 приспособят към ценностите на демокрацията,религията и възпитанието им не го позволява.Приемайки ги в Европа им правим лоша услуга и застрашаваме сигурността си.Те идват с желанието за по-добър живот,а единствената им възможност е да мизерстват (защото повечето са неквалифицирани) или да се включат във войната срещу "неверниците".Не всички мюсюлмани са терористи,но всички терористи са мюсюлмани.

42

Вунд

преди 10 години

Смъртно наказание за тоя *** и незабавна екстрадация на мюсюлманите ЗАЕДНО с ***, иначе няма оправия.

41

Анонимен

преди 10 години

Останалите африканци трябва да го последват-екстрадация в Африка

40

S Alah

преди 10 години

С Алах е Един Аладин сега,но след година ще са милиони,тогава Албаннската Продажна Цветлинка Йовчева какво ще правиш?! Екстрадирай фанатизираните ислямски екстремисти и главорези от БЪлгария ,спри да вземаш мръсните Турско-Албански пари Цветлине!

39

бай иван

преди 10 години

ЦвъкЙо, ЦвъЙо, за *** на зелка не ставаш. Ще съсипеш МВР-то както другарите разсипват държавата. Оставка бе ЦвъкЙо ! Оставка!

38

Анонимен

преди 10 години

Незабавно,еднопосочно депортиране обратно на цялата *** от Африка Алжир КодИвоар,Тунис Мароко,Сомалия Африка Камерун .... и тн която нито е бежанци ,нито има нещо общо с войната в Сирия ,нито изобщо е дошла дотук с цел мирно жителство незабавно МВР да ги товари и обратно към .........

37

уй

преди 10 години

Кой БСП-ДПС-АТАКА-ДС-КГБ депутат му плати да си каже