Фестивалът Spirit of Burgas започна снощи. Снимка: БТА
fallback

Полицията е задържала осем души с наркотици на фестивала Spirit of Burgas. Вчера бе първата вечер на музикалното събитие.

Арестуваните са отведени в Първо районно управление в града, ъобщиха от пресцентъра на полицията.

При проверка от 19-годишен младеж с инициали Б.С. са иззети две найлонови пликчета с канабис. С "трева" е заловен и 30-годишен столичанин, 26-годишен варненец, 24-годишен хасковлия и др. Всички са задържани за 24 часа. У тях са открити различни малки количества канабис.

Служители на звеното за охрана към общинската полиция пък са заловили столичани с хапчета за дрогиране и с марихуана пак на територията на фестивалния комплекс на Централния плаж в града.

Като цяло обаче особени инциденти по време на Spirit of Burgas не са регистрирани.

За музикалното събитие в града пристигнаха хиляди фенове на групите, които представят своите парчета на сцените. Тази вечер фестивалната програма започва около 17 часа на централната сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

банкеръ

преди 10 години

Не е моя работа но какво правят ушевите на рок концерт.Гледат без да плащат,като на мач нали.Много ми е интерсно как музикантите се съгласяват да свирят безплатно на куките.Явно Бургас е още в комунизма.По концертите дето съм ходил ченге може да влезе цивилен и само ако си плати и пак се отличава от километър.Успех на феста.

46

Мен

преди 10 години

ХАПЧЕТА ЗА ДРОГИРАНЕ!!! От ден на ден по забавни!Мафията е на колене за пореден път браво браво МВР!

45

Анонимен

преди 10 години

До PeshonizerМай не си запознат с рок културата в бг.Поне 30%от феновете са на години хора с положение и мн мн пари.Има и *** спор няма,но на това да изпушиш една тревичка лошо няма.Само в бг за фас в затвора,живея в лондон,пуша вечер след работа,1000% е по добре от алкохола.Все пак няма нито 1 регистриран случай в света от смърт от трева,от пиене по около 7милиона на година,пристрастяване кам пиене доказано кам трева не.най доброто лечение срещу рак и мн ставни болести.MERY JANE BABY

fallback