Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицаи засякоха в Русе шофьор с 4,89 промила алкохол, съобщиха от полицията.

М.Д., на 50 години, шофирал "Форд" в нощта срещу понеделник, когато бил спрян за проверка на ул. "Битоля" в Русе.

Дрегерът отчел 3,31 промила в издишания въздух, а при изследването на кръвната проба е отчетена стойност от 4,89 промила.

От русенската болница съобщиха, че същият мъж е бил приет вчера следобед в спешното отделение в безсъзнание, като причината е алкохолно отравяне.

След тричасово лечение и наблюдение в шоковата зала на отделението състоянието на М.Д. било стабилизирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Шаран -БГ

преди 10 години

С П О К О ! Въпросът ще се реши перфектно и веднъж за винаги само в случай, че бъде утрепан на пътя от "фиркач", някой много близък, на някой "силен" в държавната машина. Иначе ще се избиваме и ще ни избиват, а патрициите ще се любуват от високо и палците на ръцете им ще сочат винаги надолу!!!!!!!!

31

петър

преди 10 години

кога ще бъде датата на разстрела-доброволец съм,а на съдийката която ще го награди с условна -дано да и се случи да го срещне на пътя

30

висок

преди 10 години

Преди доста години, във Франция един министър на вътр. работи предложи и парламента/на Франция/ прие закон за конфискация на автомобила/независимо от собственоста/ при употреба на алкохол над 1,2 промила, при над 1,8 промила затвор 3 м. и глоби хиляди евра, при над 2,2 промила затвор над година. При всички нарушения- конфискация. За 1 година смъртните случаи по шосетата от 16 000 намаляха на 3-4 000. Този министър се казваше Саркози!! стана президент след това. Ако в БГ се въведе конфискация

fallback