32

Шаран -БГ

преди 11 години

С П О К О ! Въпросът ще се реши перфектно и веднъж за винаги само в случай, че бъде утрепан на пътя от "фиркач", някой много близък, на някой "силен" в държавната машина. Иначе ще се избиваме и ще ни избиват, а патрициите ще се любуват от високо и палците на ръцете им ще сочат винаги надолу!!!!!!!!

31

петър

преди 11 години

кога ще бъде датата на разстрела-доброволец съм,а на съдийката която ще го награди с условна -дано да и се случи да го срещне на пътя

30

висок

преди 11 години

Преди доста години, във Франция един министър на вътр. работи предложи и парламента/на Франция/ прие закон за конфискация на автомобила/независимо от собственоста/ при употреба на алкохол над 1,2 промила, при над 1,8 промила затвор 3 м. и глоби хиляди евра, при над 2,2 промила затвор над година. При всички нарушения- конфискация. За 1 година смъртните случаи по шосетата от 16 000 намаляха на 3-4 000. Този министър се казваше Саркози!! стана президент след това. Ако в БГ се въведе конфискация

29

Az..

преди 11 години

Затвор за такива уруди, да им се отнемат книжките завинаги, обществено полезен труд в изрезвителното и да почиствт местопроизшествията след пътни инциденти особено на такива причинени след употреба на алкохол! Колите им да се изземват в полза на държавата да се продават и с парите от тях да се закупят и оборудват нови линейки!

28

Анонимен

преди 11 години

До Гуньодрегера помни до 50 000 проби, сутрин се проверява та какво ще каже катаджията на шефовете къде са актовете на пияните-така че лъжеш

27

Анонимен

преди 11 години

cnerveni snampioni

26

готин

преди 11 години

ее тоя е супер пич бе евала му правя,само така брато

25

Анонимен

преди 11 години

Задължително е при челун удар с 200 фаровете да светят, иначе не се брои!

24

ДАНИЕЛ

преди 11 години

Вместо да се чешат тия *** в народното събрание да съставят закон, който бъде хванат с над 0.5 промила алкохол в кръвта или колкото и да било промила директно книжката се взима и този човек никога повече да не види шофиране

23

Гуньо

преди 11 години

Веднъж на сбирка с приятели се почерпихме доста,а бяхме подхванали темата за "не карай пил" , промилите с които може безопасно да се шофира и т.н. и т.н. Та, един от компанията се обади на свой съсед полицай, който се оказа на работа и след малко се появи с Дрегер и, разбира се всички "духахме" от любопитство. На никого не показа повече от 1,5 промила, макар че бяхме бая почерпени. Та, чудя се какво ли е с над 4 промила!!! Вероятно въпросният е бил в несвяст.

22

пиянде

преди 11 години

Сигурно е пил, само 3 менти!

21

ъъъъъъ......

преди 11 години

Евала брат..къде събра тва пиене!!!!!

20

до 21

преди 11 години

Подкрепям! Ама и безумните пешеходци, пресичащи, където им скимне, да ги чака същото.

19

галактика

преди 11 години

Каква болница?! Болницата е за болни!

18

Стефанов

преди 11 години

Не е трябвало да го свестяват, ами да го оставят ***! Това си е опит за убийство, *** разбира само от затвор! И то не за месец ами да го тикнат за 10 години! Бързо ще намалеят пияниците-шофьори, само да се разчуе за 2-3 в зандана!

17

Стоян

преди 11 години

Когато хванат водач употребил алкохол с колкото промила е установен да се умножи но 10дни и да отива да копа кукуруза и книжката на портрет да я гледа.

16

Анонимен

преди 11 години

както за таксиметровия шофьор, така и за този - разлика няма - всички са шофьори на пътя - без значение на професията - без книжка до живот, голяма глоба и нещата ще се оправят, браво че няма жертви

15

Бразил

преди 11 години

Интересно ми е колко промила кръв има в алкохола на този шофьор?А в Бразилия и др.страни към бензина се прибавя етанол и ако отиде там да живее в кръвта му редовно ще установяват и бензин - става като "ГОРИВО В КРЪВТА" - нов епизод!

14

Snorky

преди 11 години

*** като този трябва да бъдат съдени за предумишлено убийство! Късмет е, че не е убил някого докато го хванат. Сигурен съм, че ако сега го вкарат в затвора за ще спасят поне няколко човешки живота.

13

Атакист

преди 11 години

до 9Критичната стойност е много относително понятие. Има хора които на 4 промила може и да пукнат, но има и хора които да са пияни само на толкова. Сещам се за един габровец дето го хванаха ченгетата в няква Мазда с 8.58 промила в кръвта- това е рекорд за България. И оня нито са го лекували, нито са го водили в изтрезвителя.