Блъснатата жена е с опасност за живота. Снимка: Булфото
fallback

Лек автомобил блъсна бременна жена на пешеходна пътека в Стара Загора, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал на кръстовището на ул. "Христо Ботев" и ул. "Любен Каравелов" вчера. Тогава лек автомобил „Рено Клио”, управляван от Н.К. на 45 години от с. Лясково, при движението си блъска пресичащата на пешеходна пътека 28-годишна бременна жена.

В резултат на удара пострадалата пада на асфалта и получава фрактура на черепа. Настанена е в МБАЛ – Стара Загора с опасност за живота. За момента по данни на лекуващите лекари опасност за плода няма.

Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, като при двете проби резултатите са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Анонимен

преди 11 години

127. Не се мисли идиотче че си безсмъртен и в колата

119

ОЧЕВИДЕЦ

преди 11 години

шофьорите са невнимателни а пешеходците си мислят , че СА БЕЗСМЪРТНИ , адски нахални и арогантни , понякога СПЯТ , ВЪРВЯТ И СПЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! колко пъти ми се е случвало някаква която си мисли , че е Наоми Кембъл едва да ми се влачи по пешеходната пътека , въъъъъъъъобще не поглежда към светофара за пешеходците, тръгва-върви КАТО ЗОМБИ !!! на няколко пъти вече седящия до мене му казвам да ги удря с вратата ПЕШЕХОДЦИ, НЕ СЕ МИСЛЕТЕ ЗА БЕЗСМЪРНИ ИЛИ ТЕРМИНАТОРИ

118

Анонимен

преди 11 години

Дано младата жена оцелее .Имах роднина , която не дойде в съзнание , само детето оживя .Майка ми почина , както си е вървяла по тротоата , камион излиза от шосете и поваля дърво , което пада върху нея и я повлича , докато камиона спре. Отърваха шофьора от затвор , но майка му почина и нямаше кой да го прибира паднал на улицата пиян . Хора ми казаха че е починал на улицата ( замръзнал ) -казах им съжалявам , по добре да бяха живи и двамата.живи и майка ми и той !

fallback