Снимка: БТА
fallback

Делото срещу Евелин Банев-Брендо започва днес в Италия, съобщава БНТ. На 5 март сутринта неговата 10-годишна дъщеря бе отвлечена от маскирани мъже пред дома й в Бояна.

Майката на детето Моника Добринова призова на 7 март от телевизионния екран похитителите да се свържат с нея и да й кажат какво е състоянието на Лара.

Според главния прокурор Сотир Цацаров отвличането може да е знак към бащата. Все пак Цацаров призова да не се спекулира с различните версии за отвличането на момичето.

Oще по темата

"Не ме интересува чие дете е отвлечено, отвлечено е дете по най-бруталния начин", посочи той и допълни, че всички усилия трябва да бъдат насочени към откриването му.

Евелин Банев–Брендо е подсъдим в Италия като част от организирана престъпна група за трафик на кокаин от Латинска Америка за Европа. Той е разследван и по обвинения за пране на пари, получени от дрога и прехвърлени в банки в Швейцария.

Една от версиите за отвличането на дъщеря му е именно сплашване на Банев за показанията му в съда на 8-и март.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 11 години

До Жена-I NA MENE NE MI E JAL ZA NEQ111!!

38

до 44

преди 11 години

:) Така си кажи отначалото, а не да ме караш да те мисля за накакъв защитник на *** и да ти говоря поучително ;) Сори, за поучителното говорене! Разбрахме се! :)

37

до 42

преди 11 години

Да, така мога да се съглася! А знаеш ли кое е най-доброто, което можем да правим като родители? Трябва да показваме на децата, още докато са малки, отношението ни към такива хора - не трябва да ги предпазваме от такива истини и да сме фалшиво толерантни, а напротив - като видим наркоман или наркодилър да им показваме в какъв *** се е превърнал сам и да го осъждаме ясно! Това е най-добрият пример, на който да изградят после ценностната си система. Толерантността е вредна в дългосрочен план!

fallback