39

Анонимен

преди 11 години

До Жена-I NA MENE NE MI E JAL ZA NEQ111!!

38

до 44

преди 11 години

:) Така си кажи отначалото, а не да ме караш да те мисля за накакъв защитник на *** и да ти говоря поучително ;) Сори, за поучителното говорене! Разбрахме се! :)

37

до 42

преди 11 години

Да, така мога да се съглася! А знаеш ли кое е най-доброто, което можем да правим като родители? Трябва да показваме на децата, още докато са малки, отношението ни към такива хора - не трябва да ги предпазваме от такива истини и да сме фалшиво толерантни, а напротив - като видим наркоман или наркодилър да им показваме в какъв *** се е превърнал сам и да го осъждаме ясно! Това е най-добрият пример, на който да изградят после ценностната си система. Толерантността е вредна в дългосрочен план!

36

Анонимен

преди 11 години

до 40 Разбира се, че не го казваш, защото звучи налудничаво. Но на практика точно това обясняваш заобиколно... Какво предлагаш - да пратим в затвора всички настоящи и бъдещи "мераклии", за да не бъдат принудени горки хора като брендо да им продават ли? Или, понеже и това не става, що ли просто не си затворим очите и не кажем "е, човека не е виновен, той щото има търсене го прави, иначе е добро момче, пък и така или иначе някой ще продава"..?

35

Анонимен

преди 11 години

до 38: " А когато има търсене на дрога - ще има и предлагане."Ее, айде сега! Още малко ще изкараш разпространителите на дрога, че са горки жертви и те не са искали, милите, ама щото ония лоши такива, са търсили, та те не са могли да им откажат и са им продали! Айде осъзнайте се! Малко поне! Прави нещо незаконно - значи приема, че е *** бандит, поема си риска и си очаква всички последствия. Ако не е готов за последствията - да не го прави!

34

Анонимен

преди 11 години

Кой знае какви клечки стоят над този Брендо. И според мен отвличането на дъщеря му е точно заради това - или мълчиш за кого работиш, или нали знаеш какво ще стане с дъщеря ти.

33

fripp

преди 11 години

Дано да си прав. Надявам се там сред съда и полицията да има по-малко аналнозависими, колкото у нас.

32

АНОНИМЕН

преди 11 години

Боевски е осъден от бразилски съд,а тази присъда на Брендо не е за наркотици,италианците и румънците няма да му простят.

31

Жена

преди 11 години

Дано намерят и върнат детето живо и здраво,гледах майката какво каза,колко обича детето си,а ние ,а нашите децата които ги тровят с наркотици и убиват бавно по малко ли ги обичаме? Знам ,че я боли ,но още по страшно е когато виждаш умиращото си дете и разбития си живот,затова колкото и жестоко да е не ми беше жал за нея.

30

fripp

преди 11 години

Изпотровиха всичко що подраства. И за какво - да имат плазми, *** и къщи на плажа. Каква низост просто. Единственото решение засега е да ги пращат по чуждите съдилища. Тука тия *** са недосегаеми.

29

Анонимен

преди 11 години

мутрите на ГЕРБ да отговорят защо Боевски го осъдиха за 9кг дрога на 9години???а Брендо на 7год. за 40 000кг кокаин?????мутри с мутри никой не ви вярва вече!!!!

28

сибир

преди 11 години

За търговия с наркотици минималната присъда трябва да е доживотен затвор

27

ечо

преди 11 години

Лудата му адвокатка защо не си позволи да обвини италиански министри и магистрати, че му нарушават правата

26

Анонимен

преди 11 години

28, с едното се започва, за да се стигне до другото. След като искаш да наричаш нещата с истинските им имена....

25

васко

преди 11 години

До ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА 2Средната възраст на употребяващите КОКАИН е 34 годиши. Средната възраст на употребяващите АМФЕТАМИНИ е 18-20 годишни. Нека да наричаме нещата с истинските им имена.

24

ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА 3

преди 11 години

Майката на отвлеченото дете когато е харчела парите от нарко бизнеса що не е излезнала по БНТ да реве и да си гледа телефона а?!?!.... Тия хора явно не си дават най простата сметка,че когато влезнеш в тази игра.... Дяволът дава... дава... дава... но накрая започва и да ВЗИМА и то със пълни шепи! Накрая си "плащаш сметката"! Няма как...! И услужливите и купени медии на Мафията веднага изпаднаха в истерия! Гледам е сутринта по НОВА ТВ тая Заркова от "Труд" още малко и ще изкара Брендо "светец" !!!

23

Анонимен

преди 11 години

Брендо переше червени пари......нека сега някой италиански милозлив съдия да го пусне под гаранция

22

ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА 2

преди 11 години

Някой прави ли си сметка,че БАЩАТА НА ТОВА ДЕТЕ СИГУРНО НИКАК НЕ СЛУЧАЙНО Е НАРЕЧЕН ЕДИН ОТ "КОКАИНОВИТЕ КРАЛЕ" а?!? Колко деца,като това на Брендо,живеят в такива палати?!? Колко деца се возят в такива джипове и имат личен шофьор и лична охрана?!? Тия палати,хасиенди,коли,охрани и какво ли не още сигурно НЕ СЕ ПРАВЯТ от една нормална заплата и от това,да спестяваш от банички нали?!?! Когато със тоя кокаин е изпотровил сума ти Български деца и младежи що НИКОЙ НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА РЕВЕ ПО БНТ а?!?! :(

21

васко

преди 11 години

До АнонименТИ АКО НЕ МИСЛИШ ЗА ТВОЕТО ДЕТЕ, КОЙ ДА МИСЛИ ПРИЯТЕЛЮ !

20

ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА !

преди 11 години

За пореден път затвърждавам убеждението си,че в Майка България няма Мафия.... Чисто и просто Мафията до такава степен се е сраснала със Майка България,че нормален и интелигентен човек,веднага би казал,че МАФИЯТА си има цяла Държава и си прави каквото си иска! И си е точно така... Какво се лъжем а? :( Истерия по услужливи и купени медии за отвличането на Лара?!?! Да! Детето,дано се отърве невредимо! Не е виновно за нищо! Но някой прави ли си сметка КОЙ ВСЕ ПАК Е БАЩА Й а?!?! Нищо не е случайно!!!