Снимка: Dnes.bg
fallback

Закопчаха мъж, измамил възрастна жена за 2000 лв., съобщиха от пресцентъра на МВР.

71-годишна жена от София подала сигнал в полицията, че на бул. „Александър Стамболийски” в столицата е била измамена от непознат мъж със сумата от 2000 лева.

Непознатият се представил за служител на банка и обяснил на възрастната дама, че изтеглените малко преди това от нея пари са белязани и трябва да бъдат сменени.

Полицаите установили, че измамникът е Н.Г. на 41 години от София, известен на полицията и осъждан за измами.

В момента той изтърпявал наказание лишаване от свобода. На 8 февруари Н.Г. е привлечен в качеството на обвиняем по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

жена на 58

преди 11 години

Точно така, но само едно Белене няма да стигне защото престъпниците на свобода правят още по-големи престъпления и стресират ежедневно народа.На няколко места в България като Белене и да работят, а не да лежат на гърба на нацията и да ги хрантутиме!!!

3

РРР

преди 11 години

Тя бабата тамън ги е изтеглила зашото час преди това и се е обадил Хасан Х. да и каже, че дъщеря и е блъснала дете и трябва да се платят 2000 лв на "полицай" Трендафил Ц., който ще я чакал пред пощата в точен час, ама... Статията ви нещо КУЦА!!! Не сте преписали всичко. Как така е изтърпявал наказание лишаване от свобода и е на улицата и ***??? И как са го хванали след време по сигнал на бабата? Пред банката ли ги е чакал да го закопчаят? И в банката или на улицата и е сменил парите не е ясно..

2

Анонимен

преди 11 години

Такива *** никога не трябва да излизат от затвора, хубаво е имало някога Белене. Мятали са ги там и изчезват завинаги. Не сега да ги задържат за 72 часа и после пак хукват по улиците да тормозят хората. Възрастните хора си живеят с идеалите от отминалото време и хич не се усещат, че сега е пълно с мошенници и далавераджии.

fallback