4

жена на 58

преди 11 години

Точно така, но само едно Белене няма да стигне защото престъпниците на свобода правят още по-големи престъпления и стресират ежедневно народа.На няколко места в България като Белене и да работят, а не да лежат на гърба на нацията и да ги хрантутиме!!!

3

РРР

преди 11 години

Тя бабата тамън ги е изтеглила зашото час преди това и се е обадил Хасан Х. да и каже, че дъщеря и е блъснала дете и трябва да се платят 2000 лв на "полицай" Трендафил Ц., който ще я чакал пред пощата в точен час, ама... Статията ви нещо КУЦА!!! Не сте преписали всичко. Как така е изтърпявал наказание лишаване от свобода и е на улицата и ***??? И как са го хванали след време по сигнал на бабата? Пред банката ли ги е чакал да го закопчаят? И в банката или на улицата и е сменил парите не е ясно..

2

Анонимен

преди 11 години

Такива *** никога не трябва да излизат от затвора, хубаво е имало някога Белене. Мятали са ги там и изчезват завинаги. Не сега да ги задържат за 72 часа и после пак хукват по улиците да тормозят хората. Възрастните хора си живеят с идеалите от отминалото време и хич не се усещат, че сега е пълно с мошенници и далавераджии.

1

Криско

преди 11 години

"В момента той изтърпявал наказание лишаване от свобода" - ????? и какво прави тогава на улицата при хората??? Полицията, хайде малко по-така смело - 100 палки на голо и обратно на топло за по-дълго. Аре, движение малко.