Общ преглед
По-големият син в убитото семейство – 27-годишният Владимир, имал странно поведение и никога не излизал сам от вкъщи, разказа пред bTV съседи на убитото семейство в столичния квартал „Гоце Делчев“. Полицията разследва версията, че именно той е автор на жестоките убийства. Момчето е страдало от психично заболяване.

Телата на петчленно семейство бяха намерени снощи от съседка на загиналите. Трагедията се е разиграла в блок 254 на столичния квартал "Гоце Делчев". Жертви са 79-годишна жена, дъщеря й на 54 години, зет й на 55 и двамата им синове - на 27 и на 21 години.

"Снощи по навик, като излязох на терасата, погледнах към тяхната, защото отскоро имат и коте. Учудих се, че прозорците им са тъмни. Не може да са заминали за някъде, нали понякога лятото ходят на вилата, но винаги ми се обаждат да наглеждам апартамента заради крадци", разказва съседка на семейството пред bTV.

Още по темата

"За Влади знаем, че има някакви отклонения, много деликатно се пазеше тази тема в семейството. Без татко си, например, не излизаше на разходка - голям мъж, по-висок от мен, последно знам, че са го водили на лекар преди месец. Леля Здравка казала, че нещата с детето не са добре", обяснява пред телевизията и друг съсед - Емил Борисов, който пръв отваря вратата на апартамента на убитите.

При огледа са открити четири гилзи и законно притежаван пистолет, собственост на бащата. Той е бивш служител на Министерството на отбраната. Намерен е и нож и няколко гилзи.

Предстои да излязат резултатите от натривките за следи от барут по ръцете на Владимир, от които трябва да стане ясно дали именно той е стрелял по роднините си. Полицията изследва и намерения нож, тъй като се предполага, че с него също може да е извършено убийство.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase