77

експерт

преди 11 години

Няма логика първо да ги коли после да ги гърми,да наводнява апартамента,да се самоубива после.Нормално аз,като заключвам отвътре оставям и ключа на вратата още повече,като всички сме си в къщи.Странна работа петима по малко.В блок на активни борци.Никои не видял,не чул.

76

.

преди 11 години

И като всички са мъртви, какво значение има кой е ?

75

Анонимен

преди 11 години

АМИ ТАКА Е АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ТОВА НИ ЧАКА ВСИЧКИ ---------------- Нещо ми се струва, че военният дядка е служил целия си стаж при комунистите и се клел на бай Тошо. Ама нищо чудно и сина му да психопат, изтрепал ги е за да наследи апартамента, нали закона не го лови.

74

Анонимен

преди 11 години

Всички военни са психопати.

73

мишо

преди 11 години

Доста подозрително е в светлите часове на деня никой да не чуе 4 изстрела. Сигурно някой е стрелял със заглушител. Да убиеш един , двама ама петима намирисва на подозрително. Версията, която една съседка веднага изработи, че децата били луди и единия особено и той явно го е направил направо си е написан за пред зрителите сценарий. Може и да не разберем никога какво точно е станало и дали няма външна намеса. Защо наистина не е имало ключ от вътрешната страна.

72

Анонимен

преди 11 години

Не бързайте с изводите,полицията си знае работата.Възможно е синът да е извадил нож.Бащата да е извадил пистолет за да го сплаши,но не е стрелял,защото му е син.После синът е отнел пистолета и е започнала канонадата.Натривките ще докажат кой /или кои/ е стрелял.

71

Анонимен

преди 11 години

Имам пистолет,но е добре смазан и си стои в касата.Не помня откога не съм го вадил.Всичко зависи от конкретния човек.Който иска да убива-начини бол!

70

Странно

преди 11 години

Аз едно не мога да схвана само.Как от вътр.страна на вратата не е бил сложен ключ, при положение че всички да били вътре и не са очаквали някой от тях да се прибере.Логично е и предполагам че почти всяко домакинство вечер си заключват и си оставят ключа на вратата. Явно бащата ги е убил предварително, отишъл е да си плати тока и после се е върнал, отключил, заключил, махнал ключа за да може да се влезне отвън с ключ на съседа и се е самоубил!!!

69

Анонимен

преди 11 години

АМИ ТАКА Е АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ТОВА НИ ЧАКА ВСИЧКИ

68

Анонимен

преди 11 години

TOVA NE E ZA SMIAH TEZI HORA NE MOGAT DA SEDIAT SAMI TOVA NE SE LEKUVA SAMO SE STOPIRA:-LE$ENIETO E MNOGO PARI TE SA GO PAZILI B TAINA.

67

Е

преди 11 години

Ами никой ли не е чул стрелбата? Че то е било страшно - пет човека застреляни, сигурно е имало писъци, викове.... А то четири дена никой да не разбере. Все едно в някаква вила в гори тилилейски се е случило...

66

Sulfuras

преди 11 години

Ама какви умозаключения си правите направо луди хора ... Урочасан бил...

65

Sulfuras

преди 11 години

*** спрете да политизирате всяка новина ! Не ви ли е срам?! Бог да ги прости.

64

Анонимен

преди 11 години

Пистолета със заглушител ли е бил?Все пак стените са тънки-чуват се съседски кавги,а не се чуват изстрели.Къде са намерени пистолета и ножа?Съседите чак след 3 дни са забелязали,че не свети вечер.Абе много неизвестни.То за атентат в Бургас още не сме на ясно какво стана.Ама поне щом е новина да има някакви логически обяснения.Дори и да не е специалист човек остава с убеждение,че нещо не е както се твърди.

63

Анонимен

преди 11 години

Странно е, че всички решиха, че психичноболният младеж е убиецът и самоубиецът. Може би това е много удобно за някои. Ами къде слагате пенсионираният бивш военен? Веднъж пишете 4 гилзи, после "нож и няколко гилзи"...Нека да има истинско разследване, а не предрешен изход.

62

До "МОДЕРАТОР&q

преди 11 години

Що не си застволиш нещо отзад? Явно ти харесва, щото всички сте "мъже" га требе се лае анонимно, ама...в момента в който една елементарна регистрация Ви се изиска за да си слагате заветния плюсо-минус, почвате да мрънкате като *** шафрантутници. :) Точно заради "мъже", "горди" и "родолюбци" като всичкото ***, който от сабахлем само стене за регистрацията при гласуване сме на много от халовете си. Нещастници...недона8бани...xD

61

МОДЕРАТОР

преди 11 години

Коментарите, данните и вашия e-mail се обработват от пресцентъра на централата. Всяка медия си има спонсор както и ние. Това е нова политика от централатаЗа да не можете да пускате неправилни коментари срещу спонсорите както и да гласувате неправилно в коментари срещу тяхБлагодарим за разбиранетоПресцентър

60

Анонимен

преди 11 години

Значи, те търсят кой от тях петимата, би могъл, да е убиеца на другите и се е самоубил след като ги е тръшнал, ама той този убиец и самоубиец, би трябвало, да държи пистолета...нали като се самубил..а, те се чудели, дали момчето не било ги гръмнало, защото имало психични отклонения...

59

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТи да не би да си от електората на БСП. Там са още по-зле.

58

Анонимен

преди 11 години

Имам една позната, навремето беше в една държавна агенция и работеше с хора с душевни проблеми. Говорила ми е много за работата си, защото едва издържаше. Да, голям процент от хората наистина имат шанс да се оправят. Но има и много тежки случаи, някои от които избиват в сексуална, вербална и каква ли не агресия, или наркомани с буквално разпробити от дрогата мозъци, напълно непредсказуеми. Сори, ама си има и безнадеждни случаи.