Снимка: архив, Булфото
fallback

46-годишен мъж загинал при ловен излет край село Винище, съобщиха от МВР-Монтана.

Вчера ловците от местната дружинка излезли на излет край Винище и се разбрали да се съберат на уречено място преди смрачаване.

Ивайло Л. обаче не дошъл и колегите му се обадили на полицията. Незабавно започнало издирване, в което се включили полицаи със следови кучета, ловци, лесничеи и хора от селото.

Тялото на Ивайло Л. било намерено към 9 часа днес в горска местност. В бедрото си той имал огнестрелна рана от сачми за глигани.

Направената аутопсия в болницата в Монтана установила, че Ивайло Л. е починал от кръвозагуба в следствие на огнестрелна рана в бедрото и засягане на феморалната артерия.

Полицията разследва случая, иззети са пушките на участвалите в лова 20 мъже, за да се установи дали не е прострелян от някой от тях по невнимание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Tina

преди 11 години

чета чета и се чудя колко простаци по този свят още имане е просто истина какво пишете туканикой от дружинката не е бил пиян и колегите на Uво са го търсили цяла нощ той е прострелян да ,но със сигурност не нарочно всичко се случваако утре някой с кола удари човек от семейството ви и шофъорите ли са тогава *** нека забранят шофирането лов е хоби както футбол или тенис и всички са хора и имат права да правят каквото искат Мир на праха на ивче никой не мозе да го върне

97

bobi_didka

преди 11 години

До XXLЗащо нестреляш ти по ***,а се надяваш на ловците?!Как не те е срам да пускаш такива грозни коментари за човек който непознаваш.Ти си избиваш комплексите,а не някой друг.А това,че се хвалиш с пи*ката си съм сигурен,че си чики*жия!!!

96

XXL

преди 11 години

Каквото търсел,това си намерил гада мръсен дето стреля по невинните животинки....Толкова *** има за обстрел,те тръгнали по животинките да гърмят...Да ви е..а в насраните ловджий да ви е..е!! Негодници с малки *** !!Комплексари смотани и рогоносци..Поне съм си оте..бал на ловджийски женички докато те се напиват безпаметно с гей дружинката с гУлЯмИтИ Пушки !!;)))) Пед***ли скапани,само смърт за вас ;))))

fallback