Дрегерът е отчел полужителна проба за алкохол. Снимка: архив Булфото
fallback

22-годишен неправоспособен мотоциклетист е задържан с 2,79 промила алкохол в Чирпан, съобщиха от полицията в Стара Загора.

Днес в 3.10 сутринта той е заловен да кара мотоциклет БМВ „Ф 650”, със старозагорска регистрация, по ул. “Д-р П.Генов“, след употреба на алкохол. При проверка дрегерът е отчел 2,79 промила.

На водача е съставен акт, издаден му е талон за медицинско изследване и му е взета кръв за анализ. В Районно управление „Полиция”-Чирпан днес е образувано бързо полицейско производство срещу 22-годишния неправоспособен водач.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

социалист

преди 11 години

Това правителство се занимава с полицейско насилие. Първо са го напили човека , а после го тормозят, че даже и акт му правят. Това неможе повече да продължава ,едвам чакам изборите.

11

Анонимен

преди 11 години

Това с очите си да го видя - няма да го повярвам! Да караш кола пиян е опасно, да караш мотор е опасно, но да караш мотор и то пиян - това си чиста проба самоубийство! Особено с 2,79 промила... Нормален човек с толкова промила не може да мине и 100 метра на мотор. Този или е някакъв абсолютен уникум или по-скоро са го хванали 1 минута след като е дръпнал 50 грама ракия.

10

Мото

преди 11 години

С мотор 650 м3 и е спрял за проверка! Тоя заслужава награда от полицията! Иначе първа, втора и е избягал!

fallback