Снимка: архив Reuters
fallback

Самоковски полицаи задържаха двама наркопласьори и иззеха 900 грама канабис от домовете им, съобщиха от полицията в София. Заедно с тях е задържана и сестрата на единия, опитала да се отърве от пакет с 300 грама канабис.

При операцията са претърсени два адреса в Самоков.

По време на обиска в къща на ул. “Иглика“, обитавана от 22-годишен мъж, 32-годишната му сестра изхвърлила бял найлонов плик през прозореца. Полицейските служители обаче иззели плика от двора.

В него имало пет по-малки пликчета със суха зелена листна маса с общо тегло около 300 грама, реагирала положително на канабис.

При проверката на втория адрес – къща на “Елин Пелин“, в килера служителите на реда намерили и иззели угарка от цигара, която при направения полеви наркотест реагирала на канабис. Имотът е обитаван от 23-годишен мъж.

Полицаите са претърсили и необитаемата къща, намираща се в съседство. В стая на първия етаж униформените намерили и иззели кашон с около 600 грама канабис.

Тримата самоковци са задържани в полицейския арест за 24 часа. Уведомена е районната прокуратура. Работата по пълното документиране на случая продължава от служители на РУП-Самоков.

Двамата мъже са добре познати на полицията. 23-годишният младеж е  осъждан за нанасяне на средна телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Bago

преди 11 години

абе какви са тия смешки... какви са тия закони бе... ле ле... навремето във всяка квартира имаше по повече мат'рял.. каква е тая тъпотия.. да оставят малдежите намира ей! Да оправим законите и да постигнем икономически растеж - да ама не не им изнася на ГОСПОДАТА!

9

Смешковци

преди 11 години

Браво бееее -При проверката на втория адрес къща на Елин Пелин, в килера служителите на реда намерили и иззели угарка от цигара, която при направения полеви наркотест реагирала на канабис. Имотът е обитаван от 23-годишен мъж.Ако зависеше от мене,ЕДНА стотинка няма да дам за тая калпава полиция и държавица.КАКВО е това бе?

8

Анонимен

преди 11 години

6tom sa vi poznati zna4i 6te gi pusnat

fallback