За жестокото убийство са задържани трима души. Снимка: Архив Булфото
fallback

82-годишна жена е била жестоко изнасилена и убита в тополовградското село Срем.

За престъплението са задържани трима рецидивисти, познати на полицията. И тримата имат предишни присъди, включително за блудство с малолетни.

До разплитането на престъплението се стигнало на 29-ти април, когато кметицата на селото подала сигнал, че самотноживеещата жена е изчезнала.

Полицаите открили в двора разпиляна покъщнина и капки кръв, а по-късно намерили трупа й на брега на река Тунджа, на 300 метра от селото.

Тялото било влачено по брега, а съдебният лекар установил, че старицата е изнасилена и има множество травми по главата и гърдите.

Разследващите установили, че тримата извършители на престъплението предната нощ се напили и опитали да оберат хранителен магазин. Там обаче нямало пари.

В яда си те нападнали старицата, която живеела наблизо. Пребили я жестоко и я изнасилили, след което качили тялото й на каруца и я откарали до реката, където го изхвърлили и се прибрали.

В хода на работата са иззети следи и пръстови отпечатъци от магазина и дома на жертвата, които съвпадат.

Последвали са претърсвания в домовете на тримата, от които са иззети дрехи и обувки на тримата извършители по които има следи от извършеното престъпление.

Тримата задържани имат общо 45 заявителски материала в МВР.

Единият е лежал в затвора 5 пъти и е излязъл от там преди две седмици. Останалите двама също са били осъждани преди. Делото е предадено на Окръжна прокуратура - Ямбол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

334

Walter Schelenberg

преди 12 години

Смърт на толерастията, свобода за България!!! Долу *** партия ГЕРБ!!!

333

Енчо

преди 12 години

Време е за Крумовите законииииии

332

------

преди 12 години

Крадат, изнасилват, убиват - това са ***. Не пишете нищо лошо за тях, те са основните избиратели на ГЕРБ! Не знаети колко хиляди кебапчета изяждат по време на избори, а до секциите ги карат с джипове дебели вратове

fallback