334

Walter Schelenberg

преди 12 години

Смърт на толерастията, свобода за България!!! Долу *** партия ГЕРБ!!!

333

Енчо

преди 12 години

Време е за Крумовите законииииии

332

------

преди 12 години

Крадат, изнасилват, убиват - това са ***. Не пишете нищо лошо за тях, те са основните избиратели на ГЕРБ! Не знаети колко хиляди кебапчета изяждат по време на избори, а до секциите ги карат с джипове дебели вратове

331

direte im smetka

преди 12 години

uplahapoboiiznasilvaneubiistvozahvrlena samotna jenicaizvan seloto sekas e skot a ne 4oveksekas e vehtoria a ne 4ovek dal jivot na drugi 4ovecidaleko v tymnoto teloto ii svito ot strah zastoto go bolipod projektori Veselin Marinov peeCvetanov s buketi go daridori za kum na svatba se vrediubiicite sa freeubiicite sa freemri, mri, mri!pojaryt gori4upiat kosti, diriat pariedna jenica e opozorena i ubitaa muzikata shepti li shepti Ceco, Boiki i Gerbanovisa tolkova stastl

330

Def

преди 12 години

От Фейсбук всички групи против мангалята са изтрити. Много ги вардят тия гадове. А тия от БХК да го ду.ат.

329

Анонимен

преди 12 години

Отвратително престъпление, извършено от НЕ-човеци! Със сигурност: ***.

328

Анонимен

преди 12 години

тези, които пишат против турците са гадни и нескопосани провокатори. не познавам нито един турчин, за който мога да кажа нещо лошо, нито съм чул от познати. не казвам, че всички са идеални, но имат завидно чувство за единство, което на българите много им липсва. така че, глупави атакистчета спрете с провокациите, и ако наистина милеете за България и си отговорете на въпроса кому е изгодно да има противопоставяне между хората.

327

hmmm

преди 12 години

Стига сте се карали българи и турци. Тези дето се представят за българи и пишат против турците и обратно - на 90% са си ***. Не виждате ли, че всички етноси търпят извращенията на ***. Това са провокатори - страх ги е, че българи и турци и останали могат да се обединят срещу тях.Между другото миналата година в едно село имаше наказтелна акция срещу ***, които бяха окрали агнетата на един турцин. Наказателната бригада беше от турци и българи, по селата се обединяват, а вие се противопо

326

АРКАН

преди 12 години

Пропуснахте да информирате ,че са роми!

325

Няма смисъл

преди 12 години

ЦИГАНИИИИИИИ само ножа за тях и главите побито на кол

324

Анонимен

преди 12 години

Да се върне смъртното наказание!!!!!!!Тези изверги пръскат и семето си от което ще се родят същите чудовища.Законотворците ни трябва да изпитат на собствения си гръб резултата от Законите, които приемат. Човеколюбие за извергите, а обикновения човек - кучета го яли.

323

Анонимен

преди 12 години

Заслужават да бъдат линчувани! Бог да ги съди! Бог да прости жената!

322

lucho

преди 12 години

Само едно нещо мога да кажа - СМЪРТ за тези ***!!! Възмотен съм, горката женица :(

321

гост

преди 12 години

Нямам думи, просто онемявам! Какво чакаме, да се превъзпитат тези ***? Какво да очакваме от тях, да започнат работа ли? Просто си продължават по стария начин. Никакви затвори, само трудови лагери и да ги скъсат от бачкане само на хляб и вода. И до лагерите да живеят, всички съдии, обвинители и тези, които имат нещо общо с изготвянето на законите у нас. Само на сутринта ще намерят начин да променят съдебната система. Да спре този геноцид спрямо нас!

320

....

преди 12 години

Съдебната система ни е.а майката!

319

недоволен

преди 12 години

Като е отменено смъртното наказание какво пречи на полицаите да ги застрелят при "опит за бягство" , при това положение Европата няма да ни се кара. В недалечно минало такива *** ги разстрелваха като бесни кучета, а сега видите ли сме станали хуманни, само че престъпниците не са станали такива.

318

НФСБ

преди 12 години

Като вземем властта, ще гласуваме твърди закони срещу тези варвари! От Европа не могат да ни наложат вето, те вече са наясно с проблема с подчовеците и дори действат за тяхното изтребление с тайни и меки методи. Лошото е, че покрай тях унищожават и читавите българи!

317

Потрес

преди 12 години

Вярвам, че ще се съберат хора на протеста, потресаващо е какъв ужас е изживяла милата женица! Задължително е да се съберем и за това и за още хиляди случаи, дали тези хора не са се надявали в последните си мигове, че поне ще има възмездие?! Нека се излезе с ясни мерки подобни *** да се осъждат доживот, да се направят промени да бачкат през цялото време докато умрат. Така толерастите от ЕС няма какво да кажат. Да се осъждат на същото съдии с доказани присъди в ущърб на обществото!

316

Анонимен

преди 12 години

Та как Гражданинът за Европейско Развитие ще знае какво се прави по Европа,като не може да прочете какво тръбва да се прави? Някой трябва да му каже! Няма шанс да види,щото без език не може,и някой трябва да му чете! Ей за такава Европа гласуваха хорицата в БГ.

315

Анонимен

преди 12 години

Същото важи за ***. Колко присъди наи-много може да има човек,преди да остане в затвора завинаги?