Британецът и майката на момченцата са задържани от полицията. Снимка: Impact Press Group
fallback

Двете насилвани братчета са изведени от семейството им и са настанени в дом. Вчера бе задържан 63-годишен британец, който системно насилвал момчетата на 11 и 12 години.

Мъжът бе арестуван от полицаите в дома си с едното от децата.

Британският гражданин е със статут на постоянно пребиваващ чужденец в страната. В България е от около две години и живее във Велико Търново.

Oще по темата

Установено е, че със знанието на родителите, които са ромски произход, мъжът е използвал двете момчета, като за родителите на децата това е било източник на доход - плащал им е разноските за ток, за покупки на дрехи и храна.

Мъжът е изтърпявал присъда във Великобритания за сексуална агресия към деца.

От Дирекция "Социално подпомагане" във Велико Търново съобщиха, че няма да съобщават името на дома, където децата са настанени, за де не се стресират и да не бъдат притеснявани.

Британецът и майката на момченцата са задържани от полицията и ще се разследват от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

мулти-култи

преди 11 години

Да се екстрадира и да си го вземе английското правосъдие заедно с майката и баща на циганчетата, те защо продават децата си??? Защо са на свобода *** продаващи децата си за сексуални услуги, защо им плащат детски,защо им плащат помощи!!!На тях такава им е сексуалната "култура", такъв им е етносът, нали не трябва да ги променяме, да уважаваме "културата" на етносите, техните "традици", такава им е сексуалната "традиция"!!! Но това доведоха подобни глупости и недомислици за мулти-култи!

56

Анонимен

преди 11 години

*** ZNAE ANGLIISKI ??? XAXXAXAXXA TAKOVA JIVOTNO NEMA KOI E TOZI *** 4E NEMOGA DA SE SETQ TE BALGARSKI NEMOGAT DA GOVORQT A SA RODENI TUK UJASSSSSSSS 4ETOH TE LI 82 GODISHNA JENA E UBITA PAK OT KOI *** ETO TOVA STAVA KOGATO CEVTANOV POEME GOLQM ANGAJIMENT KAM *** ..ZASHTOTO ZA GERB NI BALGARITE NE SME HORA

55

Анонимен

преди 11 години

Кои кого насилвал не можах да разбера *** на това си му викат секеджем срещу маро и ралия ако не беше джон педофила щеше да е ханс *** си дал гъзъ под наем тия *** от кво щве го спасяват не знам

fallback