57

мулти-култи

преди 12 години

Да се екстрадира и да си го вземе английското правосъдие заедно с майката и баща на циганчетата, те защо продават децата си??? Защо са на свобода *** продаващи децата си за сексуални услуги, защо им плащат детски,защо им плащат помощи!!!На тях такава им е сексуалната "култура", такъв им е етносът, нали не трябва да ги променяме, да уважаваме "културата" на етносите, техните "традици", такава им е сексуалната "традиция"!!! Но това доведоха подобни глупости и недомислици за мулти-култи!

56

Анонимен

преди 12 години

*** ZNAE ANGLIISKI ??? XAXXAXAXXA TAKOVA JIVOTNO NEMA KOI E TOZI *** 4E NEMOGA DA SE SETQ TE BALGARSKI NEMOGAT DA GOVORQT A SA RODENI TUK UJASSSSSSSS 4ETOH TE LI 82 GODISHNA JENA E UBITA PAK OT KOI *** ETO TOVA STAVA KOGATO CEVTANOV POEME GOLQM ANGAJIMENT KAM *** ..ZASHTOTO ZA GERB NI BALGARITE NE SME HORA

55

Анонимен

преди 12 години

Кои кого насилвал не можах да разбера *** на това си му викат секеджем срещу маро и ралия ако не беше джон педофила щеше да е ханс *** си дал гъзъ под наем тия *** от кво щве го спасяват не знам

54

jan

преди 12 години

Егати държавата!Родителите ги продали.Англичанинът е.ал.Българите ще плащат за престоя им в дома.В случая пак пр*ебани сме ние, плащащи редовно данъците си!

53

с.

преди 12 години

Гледах ги по новините!Гадни и нагли ***!Не знаели за какво става въпрос!Децата ходели да му помагат и да му превеждат като си пазарува!От кога *** говорят английски!?Те български не са научили!И от кога *** водени от алтруизъм помагат на някого без нищо!Това наистина е отвратителна ***!

52

Анонимен

преди 12 години

" ...които са от ромски произход," - успокоих се

51

питам,

преди 12 години

Кой нормален европеец ще дойде да живее в България? Идват инвеститори заради ефтината работна ръка и лесна печалба. Някои купиха апартаменти по курортите, за да идват понякога на алкохолен и с.кс туризъм. И най-вече идват извратени типове, които не могат да виреят в собствената си държава.Изключение правят само няколкото японски семейства, заселили се у нас.

50

Комунист

преди 12 години

равнис и мирно пред чуждестранния инвеститор!!!Човека дошел пари да дава на скотовете и на децата им,а те реват!!! Искахте капитализъм-имате го,див и нечовешки,като озъбената паст на побесняло куче!!!П.п-Честит празник на всички които с честен труд изкарват прехраната си(за разлика от ***,гербави,*** и чорбаджии)!!!

49

ЕМИГРАНТКА

преди 12 години

И БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ СА МУ ДАЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМ, И КЪЩИ СИ КУПУВАЛ ПРЕСТЪПНИКА. А БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СМЕ СИ ВЕЧНИТЕ МИЗЕРНИ ЕМИГРАНТИ БЕЗ ПРАВАТА НА МЕСТНИТЕ. ДОКУМЕНТИ ТАМ НЕ СЕ ИЗДАВАТ ЛЕСНО. НО В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е МНОГО УЛЕСНЕНО И БЕЗ КАКЪВТО И ДА БИЛО КОНТРОЛ.

48

Анонимен

преди 12 години

opa kade spqt grani4nite slujbi 4e puskat pedofili v tatkovinata po4vam da si mislq 4e ne ciganina e problem na bg a spqshtite i korumpirani institucii

47

Джуди

преди 12 години

Този съден за педофилия кой го е пуснал в Родината ми? Не ги ли проверяват що за хора са преди да ги пуснат да живеят тук? Чиновникът, който му е дал Бг паспорт СЪЩО В ПАНДЕЛАТА за назидание!

46

РРР

преди 12 години

Абе какво значи били насилвани и бил блудствал с ***? Пишете си го, че са били изнасилвани *** *** и продадени от майка си и баща си за ракия и цигари. Аре стига с тия *** вече!!! То е ясно, всеки ден стават такива неща в милата ни Татковина. Ама на *** им стана бащиния вече. Няма закони за тях, хеле па за дъртите инглеси *** у нас... Евгени Минчев ватмана нали се "ожени" за английска дукеса ли беше? Те си се защитават педерунгелите по света : (((

45

Вицоман

преди 12 години

На Асан *** цял ден се мотало из *** и така се омърляло че няма измиване. Като го видяла Айшето рекла: "Асане, тва ше го мием ли или направо да правим ново"?

44

помиярска държава

преди 12 години

Този веднага го прибраха и ще го осъдят на 1000 години, а Чеци се разхожда 6 месеца и чак днеска го прибират. А пък онзи ден най-накрая осъдиха ***, заклал братчето си и застрелял майка си и баща си за 150 долара след 14 (!!!) години по съдилищата. Ставийски пък уби 2 невинни и сега е свободен. Дали няма двоен аршин в скапаната ни *** държава, а?

43

Българин

преди 12 години

Гнусна история - англичанин дошъл тука да се отдава на содомия.*** са животни, дори като ги наричаме така, обиждаме животните. Току-що показаха по телевизията т.нар. "родители" - мръсни хъхрещи ***. Какво да говорим - и животните се грижат по-добре за малките си.Тая *** раса трябва да бъде физически унищожавана, убеждавам се всеки ден в това.

42

Анонимен

преди 12 години

Майка???? Че това майка ли е? Повечето от животните си бранят децата, а това се предполага, че е човешко същество! Плъховете и мишките си гледат потомството. Не си пазят децата по-примитивните - хлебарката си ги изсира и бяга нови да прави.

41

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Човекът е невинен, съвсем стандартен педофил, такива щъкат навсякъде из България и цъкат по домовете. Виновни са сутеньорите ченгета на Ц.Ц.

40

Анонимен

преди 12 години

Дреме ми за гадните *** - да ги трепат, бият, колят, бесят - те от друго не разбират! Въобще не съчувствам на гадните ***! Всеки ден тия гнусни *** убиват по един българин и всеки ден ни кълнат и ни пожелават най-лошото! Защо да им съчувствам? Да сте чули нещо добро за ***? Да сме видели нещо добро от тия гадове? Само гадости и низости!

39

Граничаря

преди 12 години

Какви ли не *** идват и се засеблват в хобавата ни Родина.*** само поразии и лош авторитет допринасят за РБ по Света."Демокрацията" нищо добро не донесе на страната ни-наркотици,гейове,кражби,просия,банди,убийства,контрабанди,продажници нявсякъде,фалшиви патриотични партии и др.антиконстутиционни,намеса на Запада във вътрешните ни работи,обедняване на Народа.........дори *** посягат на наши полицаи и сл.им коли.Никога това не се случваше при лошият Комунизъм.

38

Анонимен

преди 12 години

Ся в тоя дом ще има ли кой да ръга малките гейчета? Май им се нарушават правата.