Цар Киро в съда Снимка: архив, Булфото
fallback

Племенникът на Кирил Рашков – Георги Илиев, най-вероятно е лихвар. Доказателства за това са открили полицаи, които са претърсили къщата му в село Катуница. Георги Илиев е задържан.

"Иззели сме веществени доказателства, които уличават 50-годишния мъж в незаконна лихварска дейност", съобщи за Dnes.bg директорът на полицията в Пловдив старши комисар Тодор Чонов.

Претърсването е станало под ръководството на Окръжната прокуратура. На място през деня имаше и екип на електроразпределителното дружество ЕВН, който трябваше да установи дали племенникът на Цар Киро продължава да краде ток, след като беше заловен да прави това миналия месец.

Близките му бяха разярени от внезапната проверка и журналистическия интерес към случката. 

"Цяла България краде, защо и ние да не го направим", викаше съпругата му Елена. Тя заплаши, че ще пребие всеки, който се приближи към дома й.

Oще по темата

Елена Илиева или както е известна по прякор Златното-Ленче, се слави с уменията си да краде златни накити. Страстта й към ценния метал я е оставил с една ръка. Запознати твърдят, че по време на мешере - ромският съд, е решено едната й ръка да бъде отрязана.

В дома им са намерени тефтери с имена на хора и други документи, които ги уличават, че са давали пари срещу големи лихви.

Предстои прокуратурата да реши дали ще повдигне обвинение срещу поредния представител на фамилия Рашкови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Жестоки са навсякъде

преди 12 години

по отношение на организираната престъпност.Защо и ние да не го правим? Лъжат ни с дела срещу уж-мафиоти, уж-кръстници, които са всъщност подставени лица на някогашните специални служби и червени велможи.По цял свят са безмилостни с онези,които се опитват да правят "държава в държавата". Защо и ние да не го правим? За *** е неотменим закон онова, което повелява тяхното "мешере". Държавните закони си ги нарушават. В "мешерето" се отчита процент от всяка незаконна *** печалба. Тогава?!

14

MERI

преди 12 години

KAM SELO BISER XORATA IMAT NUJDA KADESTE SEGA ZASTO NE PISETE I NE SE SABIRATE KAKVO STAVA KADESTE BE XORA

13

MARI

преди 12 години

MAI NE VI SE TRAGVA CAKAM KAKVO STAVA BRATIA XORATA IMAT NUZDA OT NAS A NE OT ZLOBA SABIRAITE SREDSVA I DREXI POVIKAITEGI I KATUNICA TE SA BLAGORODNI BALGARI I DA POTEGLIAME KAM XARMANLI........CAKAMEVIIIIIIIIII......

fallback