16-годишната Мати Калчева. Снимка: МВР
fallback

Столичната полиция издирва 16-годишно момиче. Мати Дечева Калчева с адрес в ж. к. "Красно село" е в неизвестност от 8 декември.

Към 11.50 часа тя е тръгнала от дома си за училище и оттогава е в неизвестност. Обявена е за общонационално издирване.

Мати Калчева видимо изглежда като 18-20 годишна, посочват от МВР.

Висока е 170 см., с едро телосложение. Очите й са пъстри, с дълга под раменете червеникава коса и продълговато бяло лице.

Момичето е било облечена с черно яке до кръста, тъмносини джинси, тъмносив дълъг шал, черни маратонки. Носела е ученическа раница - черна с лилаво тънко райе.

Хората, които имат информация за нея, могат да се обадят на телефони 112, 982-17-60 , 982-17-55 или в най-близкото районно управление на полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

146

ххххххххх

преди 12 години

не знам къде е ти луд ли си..аз ако знаех да съм се обадила направо в полицията..просто сме общували преди и ги знам тези неща..и ннаистина който знае къде е да звънне поне един телефон да каже че е жива и зьдрава.тя може да няма родители но определено има хора които се тревожат

145

До 147

преди 12 години

Приятелю, ако знаеш къде е Мати и ако можеш да говориш с нея, кажи й поне да се обади на леля си. Разбираемо е, че е в депресия, но това състояние може да я доведе до много по-сериозни последстявия. Разбира се в момента живота й се пеобърна, но тя е умно и силно момиче. Каквито и да са отношенията й в момента с леля й и чичо й те са единствените й близки хора на този свят и я обичат и се притесняват и страхуват за нея. В живота на всеки има тежки моменти, но с тях не свършва живота.

144

хххххххх

преди 12 години

хора мати не е отвлечена...тя е в тежка депресия след като бе отгледана само от баша си който почина преди месец.освен това е много социална и има много приятели.има при кой да отиде.facebook и скайпа и са и изтрити махнала е цялата информация.едва ли някой би го направил освен ако тя не е искала.само се моял покрай депресията и да не направи някоя глупост понеже и беше хрумнало

fallback