Станимир Флоров. Снимка: Булфото
fallback

"Работи се по няколко версии. Предполагаме, че има връзка между единия и другия взрив в София", обяви пред журналисти шефът на ГДБОП Станимир Флоров.

Oще по темата

"Ще направим всичко, което зависи от нас, да установим извършителите и причините", категоричен бе той.

"Тези неща са трудни, не е като във филмите с Хорейшо", каза Флоров и отказа да коментира искането на ДСБ в срок от 24 часа да има резултати от разследването.

Той заяви, че такива неща се правят или за сплашване, или за получаване на политически дивиденти от определен кръг лица.

И в двата случая взривът е бил поставен пред съответния офис, не е влизано вътре.

"Понякога може да се случат непредвидими неща и да пострадат невинни граждани", каза той.

"Смята се, че става въпрос за еднакво количество взривно вещество и в двата случая. Способът на извършване на взривовете е сходен с този пред вестник "Галерия" – огневи способ, поясни антимафиот №1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

172

ves666

преди 12 години

goliama rabota boklyci takiva da vi izbesiat na parvia ylichen stalb.

171

Анонимна

преди 12 години

На думи всичко можем , но на дела сме гола вода !Дам с флашките беше по-интересно като крими сериал :)Тази държава трябва да си има друго име , но не и България.Най ще и отива "Страната на абсурда беззаконието и анархията"

170

Костова

преди 12 години

Ти не си Хорейшо , ти си просто *** като всички останали от службите и полицията-- ограбихте България, скрихте децата си и парите си в чужбина, купихте си имоти "по света и у нас" , а сега се правите на управляващи и отговорни за реда в страната .... Шоу ! *** нещастни!

fallback