Снимка: Булфото
fallback

Участник в пет телефонни измами беше задържан след близо едномесечна упорита работа от полицейски служители от РУП – Свищов, съобщиха от областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Измамите са извършени на територията на Свищов на 27 и 28.04.2011 г.

И при петте случая е използвана познатата схема „пари за операция на близък”. Ощетените са четири възрастни жени и един мъж, като предадената сума на петимата възлиза на 4 740 лв. и 35 гр. златни накити.

Лицето, което се е обаждало на домашните телефони на потърпевшите, се е представяло за лекар от различни болници в страната.

Задържаният е 38-годишен, от Ловеч, криминално проявен е. В хода на разследването е установено, че неговата роля е била на „Иван санитаря”, който се е срещал с потърпевшите, получавал е сумите и е уверявал измамените, че парите ще бъдат внесени в Здравната каса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 12 години

Гордият ром не е измамник! Той е учител по педагогика, който преподава практически на нашего брата, че безкрайната му толерантност се нарича подаване на измит ***, за да го оноди! Събуди се , българино! Когато не требе си Тома Неверник, а хич никак не се сещаш да провериш наглеца-***, когато му даваш последните си пари! Що за парадокс? Колко пъти трябва да те опъват *** роми без основно образование? Що им вдигаш самочувствието?Излиза, че си по-*** и от него самия?Я излез с брадвата

17

****

преди 12 години

Ало полицията,защо тръбите,че сте хванали такъв ***,хванете го мирно и тихо без много шум,спукайте го от бой до умиране и го хвърлете в някое дере или трап и да се приключва,и после се правете,че му издирвате убиеца,с такива гадове само така трябва да се отнасяте.

16

Анонимен

преди 12 години

БОЛЕН СИДЕРОВ НАЙШ КОЛКО ГИ ОБИЧА ТАКИВА ПРОШКА ЗА НИКОЙ НЯМА ДА ИМА КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТЧЕ

fallback