Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският районен съд пусна срещу подписка четирима от задържаните в рамките на операция "Педофили".

Те са обвинени в теглене и разпространяване на порнографски филми и снимки с деца на възраст между 4 и 7 години. Прокуратурата твърди, че Петър Kачов,  Иванко Иванов, Калоян Демов и Петър Георгиев, който е съдебен заседател по делото срещу Златко Баретата, не само са гледали детско порно, но и са разпространявали такива материали.

Oще по темата

Според съда обаче няма данни, че те са разпространявали, а само, че са гледали материалите, поради което ги пусна от ареста.

Решението може да бъде обжалвано пред Софийски градски съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Pеалист

преди 13 години

Без да се чувства някой обиден - съда работи по законите - законодателния орган на Република България е Народното събрание т.е. квито законите такова правораздаването - да си говорим за кокошката и яйцето ли...

98

Стефка

преди 13 години

Не сте прави когато казвате,че нямаме закони.Това е страшно далече от истината.Всъшност ние имаме закони,някои от които даже са по-строги от други европейски държави но просто няма ,кой да ги прилага.Ако наистина искаха щяха да намерят за какво да ги задържат.Например моя позната я държаха 24 часа защото направи забележка на полицай,че докато говори с нея пуши цигари и пие кафе.Явно горкия човечец много се е засегна,така че и ези мрусни,гадни и извратени чичковци спокойно можеше да полежат още.

97

Анонимен

преди 13 години

Да се пуснат на свобода и останалите , а четиримата, които само са гледали порно с дечица от 4 до 6 годинки (представете си ги) да им се намери работа в детска градина или детски център, наистина ли толкова се демократизирахме, че вече на педофилите се позволява да гледат подобни матеряли ?

fallback