Снимка: БГНЕС
fallback

В Русе продавач на компютърни платки е стрелял по свой недоволен клиент.

Полицията е задържала 30-годишния Б. С. за стрелбата, станала на площад "Свобода" в града.   

Нараненият мъж е на 42 години -  той е прострелян в областта на лицето, но за живота му няма опасност, съобщават от полицията.

Образувано е досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Правилно

преди 13 години

Всички *** с `вечните права` - да пазаруват от Франция /примерно/.Те и *** ни, и те са с постоянно право за всичко. Ама ***, че както ни ги връщат тях, така и вас ще ви натирят пак тук. И пак се започва мрънкането, че винаги сте имали право за нещо си ...

69

57

преди 13 години

Ще си останете посредствени търговци,броящи стотинки печалби. Не знаете как се върти търговия. Какво значи неплатежоспособен клиент? Може да се върне и следващият път да си купи от вас. Но при такова отношение, не. Затова бойкотирам бг търговците - пазарувам само от чужди сайтове и при пътувания навън. Има достатъчно фирми, които доставят до България. Пробвам дрехат в бг магазина,купувам я от чужд сайт. Отивам в Там ме уважават като клиент, не ми се подиграват и не гледат на мен като натрапник.

68

Ъъъ, моля ?!

преди 13 години

Ще ми дойде някакъв ***, ще ми пипа с мръсните си ръце по стоката, ще ми дъха на развалени зъби в лицето и ще ми дудне "че клиента винаги има право" ?!Просто нямате представа какво ще му се случи ! Да заминава в чужбина да пазарува. Там една куха лейка разправя, че даже *** правят.

fallback