Снимка: Булфото
fallback

Гранични полицаи от Русе задържаха 300 стека контрабандни цигари, съобщиха от МВР.

Служителите на Граничната полиция действали след постъпил сигнал за организирана контрабанда на акцизни стоки.

През нощта в района на 482-ри речен километър на брега на Дунав са задържани двама български граждани – 43-годишен мъж с инициали И. И. и Е. С. (на 49 г.), и двамата от Русе.

Те извършвали контрабандата с рибарска лодка. Цигарите с украински бандерол били разтоварени от кораб, плаващ под български флаг.

В лодката имало и 100 литра дизелово гориво.

По случая е заведена преписка. Уведомена е прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

м

преди 13 години

Не съм виждала до сегашния си живот по-некадърни от тези.Такава мизерия и безработица не помня да е имало.Може и предишните да не правеха нищо и да крадяха ама тези се ***, с извинение.Освен че знаят само да лапат и грабят ами и нас докараха до мизерия.Още три години как ще ги изтърпи народа,нямам представа.Толкова хора около мен са възмутени и като ги гледам как останаха половината без работа и мизерстват,чак ми се плаче.Втори мандат няма да изкарат.Сигурна съм!

20

м

преди 13 години

На фона на тази мизерия в която живеем и вместо да се надигнем на протест,вие сте седнали да се тревожите как държавата губела от това.Хич не ми дреме от година-две вече.След като държавата не мисли за мен що пък и аз да мисля.Нека хората да си отговарят за себе си.Щом са седнали да правят това,едва ли е от хубав и спокоен живот.Нека има работни места пък да видим кой ще седне да се занимава.Толкова е просто.А и да събира пари от това,няма да видите нищо във ваша полза а в джобчетата на министр.

19

м

преди 13 години

А относно това че тютюна ви излиза по-евтино е отделен въпрос.Като качество едва ли се различава толкова фрапантно.

fallback