Снимка: БГНЕС
fallback

Проходът Хаинбоаз е затворен заради тежка катастрофа, станала тази сутрин, съобщава полицията във Велико Търново.

Произшествието станало около 8,10 ч. в участък от главния път Велико Търново–Стара Загора след разклона за с. Нацовци.

Лек автомобил "Ситроен" с варненска регистрация, пътуващ в посока Велико Търново, се блъснал в товарен микробус "Фолксваген", който се движел в насрещното платно.

При удара намясто е загинал водачът на леката кола. Самоличността му още не е установена.

Пострадал е и 42-годишен пътник в автомобила, който е откаран във великотърновската болница в тежко състояние, но без опасност за живота.

Екипи на Гражданската защита и на противопожарната служба разчистват пътния участък, който ще остане затворен за около два часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Rado

преди 14 години

Оня ден на цариградско шосе от най-лява лента навлизам в дясна и някакъв *** от бус лентата взе да навлиза в същата, в която и аз. За да избегна някакъв сблъсък се върнах малко в най-лявата и леко засякох ***, който ме изпреварваше с висока скорост. Беше доста дъждовно и хлъзгаво, както и да е, успях да реагирам навреме и се върнах в средната дясна лента. Както и да е, ***, който засякох леко ме настигна, залепи се в мойта лента, почна да ме засича. Искаше да си ме блъска човека. WTF!??

16

hrisi

преди 14 години

do 11 neznam za kakvi kompleksi govorish ama Imeto HAINBOAZ e ot kakto se pomnia Nikoga nesa promeniali imenata na prohodite na rebublika Bulgaria.

15

Жоро

преди 14 години

Какви съчми бе Симо ?? Ти нормален ли си ????

fallback