17

Rado

преди 14 години

Оня ден на цариградско шосе от най-лява лента навлизам в дясна и някакъв *** от бус лентата взе да навлиза в същата, в която и аз. За да избегна някакъв сблъсък се върнах малко в най-лявата и леко засякох ***, който ме изпреварваше с висока скорост. Беше доста дъждовно и хлъзгаво, както и да е, успях да реагирам навреме и се върнах в средната дясна лента. Както и да е, ***, който засякох леко ме настигна, залепи се в мойта лента, почна да ме засича. Искаше да си ме блъска човека. WTF!??

16

hrisi

преди 14 години

do 11 neznam za kakvi kompleksi govorish ama Imeto HAINBOAZ e ot kakto se pomnia Nikoga nesa promeniali imenata na prohodite na rebublika Bulgaria.

15

Жоро

преди 14 години

Какви съчми бе Симо ?? Ти нормален ли си ????

14

павлина

преди 14 години

Преди около три месеца се срещнахме Ауди с Мерцедес на мост, който беше в ремонт и движението се регулираше със светофар. Въпросната госпожа в Мерцедеса беше се обърнала към детето си на задната седалка.Не видяла сфетофара, който за нея беше червен и срещата на моста беше фатална, слава богу само за колите.

13

simo

преди 14 години

аз си нося по 1 кесия със съчми и мятам по 1 шепа на тия отсреща,***!!!

12

Торо

преди 14 години

Има го това нещо, както казва психаря, но не смятате ли, че сега с големия джип той е в ролята на ***.Преди години карах КРАЗ и на никого път не правех, но в извънработно време с жигулката бях плътно вдясно.Вземети си танк или поне МТЛБ.

11

Анонимен

преди 14 години

Колкото до името Хаинбоаз,крайно време е да спрат да се сменят имена,заради нечии комплекси.В софия вече не знаеш коя улица коя е.Кому е нужно това?Избиване на комплекси.

10

психар

преди 14 години

Заради разни камикадзета и убийци на пътя се принудих да си продам леката кола Опел Астра и сега си купих джип Корандо Мусо,гледах да е възможно най-големия,щото при катастрофа да имам шанс да оцелея! Миналата година освен стотиците пъти когато са ми изскачали в насрещното платно *** ,3 пъти ме удряха по града разни *** с леки коли,откак си зех джипката нито едно шопско *** не ми е изскачало! Май им стиска да ти влизат в насрещното само ако си с лека кола,видят ли нещо по едро и ...

9

somebody

преди 14 години

Много често когато пътувам се наблюдава едно и също:голям, мощен автомобил да навлезе в насрещното платно, опитвайки се да ме избута.Какво се опитват да докажат такива шофьори, не знам.Знам само, че такива опасни за движението водачи съм срещал тук и в Румъния ...по-зле сме и от африканците.

8

Любо

преди 14 години

Много си зле! Прочети преди да критикуваш!Леката кола е автомобил, но автомобила не е задължително лека кола - има разлика помисили ще разбереш. второ загинал е водача, а спътникът му е тежко ранен - тук какво не си разбрал?! Чети преди да критикуваш и най-вече мисли. не че журналистите от днес.бг не допускат грешки, но в случая въобще не си прав.

7

диана

преди 14 години

АФАД, ако си вече адекватен прочети статията отново и може да вземеш и да я разбереш че след пъвия прочит не беше в час.

6

Защитник на BG

преди 14 години

Братле, на фона на тази трагедия най-малкото е *** да показваш на целокупния български народ колко си грамотен езиково. Като гледам името ти сигурно си много горд, че си понаучил българския език за да можеш да си поискаш някой да те оправи отзад без да се объркаш. Хвала на такива умници като теб.

5

АФАД

преди 14 години

"Хаинбоаз"??????НЯМА ЛИ ДА СМЕНИТЕ ИМЕНАТА НА МЕСНОСТИТЕ С БЪЛГАРСКИ,ЧЕ НЕ МОГА ДА СИ ИЗКРИВЯ ЕЗИКА С ТЕЗИ *** ТУРСКИ ДУМИ.И СТАТИЯТА Е СМЕШНО НАПИСАНА ПОРАВЕТЕ СИ ГРАШКИТЕ;Лек автомобил "Ситроен"???се блъснал в товарен микробус????При удара намясто е загинал водачът на леката кола.?????Пострадал е и 42-годишен пътник в автомобилаАВТОМОБИЛ И ЛЕКА КОЛА Е ЕДНО И СЪЩО,УЖ Е УМРЯЛ,А ПОСЛЕ Е ПОСТРАДАЛ????НЕГРАМОТНА РАБОТА ПОСТРАДАЛ Е ПЪТНИКА ОТ ТОВАРНИЯ МИКРУБУС НАЙ ВЕРОЯТНО?

4

vania

преди 14 години

аз съм за камери и солени глоби,по друг начин не виждам оправия.лятото пътувах през хаинбоаз ,пътя е направен добре и се пътува спокойно.през шипченския проход лятото беше ужасно, тясно,разбито и с ремонти на места.

3

Хайдутин

преди 14 години

Пиле, дай и на мен ако намериш някое втора ръка до 100 000км. Може и за ремонт, аз съм майсто ще го стегна. Па тия що не могат да карат и бързат па нек се трепат бре техен е проблема

2

manuelche

преди 14 години

Ей, изтрепахте се по тия пътища! Вчера на прибиране от 8.12. подскачахме през 5 минути, все някой джигит караше безобразно и опасно. И какво като имаше полицаи на всеки няколко километра? Те само си пиеха кафето, ядяха си сандвичите и гледаха безучастно. Спираха само по-скъпи коли, то е ясно защо.

1

Nasty

преди 14 години

АБЕ КУПЕТЕ СИ БТР И ТАКОНОВЕ,БАРЕМ СЕ НАМАЛЯТ КАТАСТРОФИТЕ И СМЪРТТА.