248

Анонимен

преди 13 години

*** vav Aushvitc

247

Цвъ.Цвък

преди 13 години

ЦЦ просто прилага демагогията на Боко Кратуна за да спечели в рейтинг. Това е тъпо изказване, зощото навън веднага ще се пренесе като Български роми и България е инкубатор за генериране на престъпност.Да си хваща престъпните роми и да ги затваря - това му е работата, а не да плямпа глупости в Брюксел.

246

dedo

преди 13 години

Брюксел веднага трябва да направи нещо по въпроса, за да защити думите си!!!Всеки *** от там, който има смелостта да коментира проблема с ромите ни. да си вземе по един поне *** в къщи, за по-отворените може и по два-три, че и по повече даваме. И да имат после наглостта да ги изселят!

245

анонимен

преди 13 години

Цветанов е прав...но това си го знаем само ние в БГ...защото проблема засяга именно българите...а ЕС...гледа на нещата само по принцип ...тоест как точно да се отнася всяка държава към своите етноси ...и нямат точно нашите проблеми..а те идват от безхаберието на всички политици до сега...има закони...но не са за всички...

244

Мария

преди 13 години

Браво на Цветанов! Неговото мнение е и мое.

243

чопър

преди 13 години

Боже, нямате си представа какво ще Ви случи на България и на българите ако не се интегрират *** -ромите.Забравихте ли последиците от голямата екскурзия -турци,помаци и т.н.Лошите са сред нас и от всички етнически групи,живущи в Република България!!!

242

Анонимен

преди 13 години

Че какво лошо е казал? Да не би да е излъгал? Даже не само на престъпност, ами са инкубатор и на смрад и зарази.

241

евала

преди 13 години

Доживях да чуя един коментар на политик по въпроса без демагогия. Г-н Цветанов, продължавайте така и ще ми спечелите гласа. Само дано сега да има някакви действия, защото скоро ще живеем в Мангалия.

240

Анонимен

преди 13 години

Такива неща просто не се говорят в открит текст. Дори един честен *** да има по тоя начин го обиждате, а това в общество от свободни хора е неприемливо. Цветанов е сгрешил и трябва да замазва.

239

Чичо от село

преди 13 години

Правилно се гневи Брюксел! Не е прав Цветанов! Ама разбира се, че ромската общност не е инкубатор на престъпност! Бабите сами се изнасилват по селата, след което нарочно отиват да си дадат пенсиите на местните роми, за да ги наклеветят. В София пък добре облечени пенсионери пребъркват джобовете на пътуващите в транспорта със същата цел. Аз пък, понеже живея на село, започвам да уча прасето да открива трюфели че само с кражби на кабели и реколта не се живее

238

Анонимен

преди 13 години

Тия от Брюксел, защо не си ги вземат нашите 700 хиляди *** и да си ги отглеждат, а не можаха да изтърпят 200-300 и ни ги върнаха.

237

sgt.Hale

преди 13 години

Ейййй , не мога да повярвам...!!!Веднъж от устата на политик да се чуе 100% истина!!

236

ААА

преди 13 години

Имам дете, което от 10 години не взема детски. Пука й на държавата дали е нахранено, облечено и даже дали е живо. Я да бях цеганка - да видиш - и детски и помощи и квартира на "приемливи цени" (каквото и да означава това). Прав си е Цветанов да говори така. *** да си - привилигирован и безнаказан. Оправдават се с бедността - затова крадат, убиват и т.н. Да си ходят и зад Брюксел ако искат, ама да се махат от тук.

235

Tina

преди 13 години

Казаното от Цветанов е истина!След като са толкова скандализирани да си вземат стотици хиляди *** при тях и да ги интергрират!Вижда се - много добре се справят с това...

234

МЕНЕ

преди 13 години

говорителката на комисията Пиа Аренкилде Хансен ДА МИ НАПРАВИ КАТО ВЯТЪРА.

233

китаеца

преди 13 години

Това за *** е вярно,но Ц.Ц. да си признае че това важи и за полицията ако се намали броят на полицаите то и престъпността ще падне,а броят на *** да се намали чрез раждаемостта ,да се спрат помощите на *** семейства с повече от едно дете като за пример да се вземе Китай.

232

xxxxx

преди 13 години

Прав е Цветанов, защото преди време те бяха като нас. Работеха ,учиха,строяха си къщи,защо тогава не бяха номади, а станаха такива в 21 век? Просто те бяха нужни на т. н. демократи и те ги научиха да не работят, да получават всичко на готово, да крадат и да ги оправдават.А в същото време различни организации кичещи се с тяхната защита получаваха пари, но те не отиваха за децата им или за осигуряване на нормални условия, а пълнеха нечии джобове.Така,че истината трябва да се каже за да се променят

231

Анонимен

преди 13 години

bravo ceco mnogo si prav

230

САРКОЗИ

преди 13 години

ТЕЗИ ОТ БРЮКСЕЛ СА ГОЛЕМИ ЛИЦЕМЕРИ. СИГУРЕН СЪМ ,ЧЕ МРАЗЯТ *** ПОВЕЧЕ ИТ НАС - КАКВО ЩЕ КАЖЕ СВЕТА . СВЕТА ЗНАЕ ,ЧЕ *** СА НАЙ- ЛОШОТО ПЛЕМЕ

229

razgradski pop

преди 13 години

reality bites...