20

NL

преди 13 години

Лужков е от вертикалата на Путин, щом той пада следва срутване на цялата вертикала т.е. Путин вече е пътник.

19

Анонимен

преди 13 години

Може да емигрират , но КГБ, ще си вземе паричките, които са натрупали на гърба на мизерията в Русия....Юрий, беше приятел на Бойко, толкова мачове изиграха , колко жалко да не се ориентираш в обстановката.....

18

Мим-2

преди 13 години

Ему принадлежит абсолютный рекорд пребывания в должности среди всех российских постсоветских политиков министерского ранга: он руководит борьбой с чрезвычайными ситуациями во всех составах российского правительства с 1991 года. Генерал армии. Герой Российской Федерации. Тувинец по национальности.

17

Овации - Смеееееех

преди 13 години

Браво на Днес.бг с Cory/Paste!

16

Мим

преди 13 години

Серге́й Кужуге́тович Шойгу́ (р. 21 мая 1955, Чадан, Тувинская АО) с 1994 года министр Российской Федерации по делам гражданской обороны, чрезвычайным ситуациям и ликвидации последствий стихийных бедствий (МЧС). С 1991 года возглавлял одноименный государственный комитет РСФСР и Российской Федерации. Ему принадлежит абсолютный рекорд пребывания в должности среди всех российских постсоветских политиков министерского ранга.

15

Анонимен

преди 13 години

''...............По думите на бизнес дамата подобни безименни нападки от неназован източник от Кремъл и инициирани от президентската администрация филми са сродни с анонимките от сталинско време.................''===============================================================Miliarderi na gyrba na mizeriata na obiknovenite rusnaci.........phu

14

Анонимен

преди 13 години

тъкмо го направиха почетен жител на община аврен и виж какво стана.хайде сега и тези дето го направиха да ги последва същата участ.

13

Анонимен

преди 13 години

pri bratu6kite nikoi ne se otkazva dobrovolno

12

СИБАНКЯ

преди 13 години

Е-кой е тоя политик, който в България или Рашата доброволно ще се откаже от властта!?Без нея той е един анонимник,пр. мутропожарникар, а с нея-е цар! От политиката напускането става само с яко наритване!

11

протестант

преди 13 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ СТИГА ЦЕНЗРА СТИГА ЦЕНЗУРА ТРИЙТЕ САМО КОМЕНТАРИ,ИЗПИСАНИ НА ЛАТИНИЦА,ЗА ДА ЗАПОМНИ БЪЛГАРИНА,ЧЕ ИМА БЪЛГАРСА АЗБКА И ТЯ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВА

10

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ПРИ НАС ИМА МНОГО ПОЛИТИЦИ И ДЪРЖАВНИЦИ, КОИТО СЕ ОКУПИРАХА НА ПОСТОВЕТЕ СИ И НЕ ИМ ИДВА НА УМА ДА СЕ МАХАТ. И ЗА ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМА ТАКАВА МЕТЛА. ЗАЩО ОБВИНЯВАТ И СЕ СМЕЯТ НА ТОДОР ЖИВКОВ?

9

Dan

преди 13 години

Путин и Медведев решили да отпразнуват новите си постове, пийнали си водка и поръчали п.онстит.тка! Пийнали и по една виагра и започнали тройката като Медведев работел на задна пра.ка а на Путин п.онстит.тката му правела фел.цио! По едно време Медведев започнал да се уморява и попитал -Другарю Путин,може ли да се смениме? Путин - Го погледнал, замислил се 10 секунди и рекъл - Може, сменете се!

8

григор

преди 13 години

Според РУСКАТА ПРЕСА заедно с жена си имали 4 млрд,долара... !!!!!,а Лужков твърди ,че нямало ,ама абсолютно никакъв КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ независимо ,че ВСИЧКИ ТЪРГОВЕ И АПЕТИТНИ МЕСТА В МОСКВА са спечелени от ФИРМИ НА ЖЕНА МУ ...!!!!!!

7

вторник

преди 13 години

Намеците на западната преса са винаги долнопробни измислици Западната преса да си тълкува западните политици-поводи дал господ Русия си е добре и ще си е още по-добре,ако престанат да й се месят /както на нас/

6

Дядо Мраз

преди 13 години

Щом толкова се говори, пък и такива неща се случват в политическият живот на Русия, явно има някакъв разкол в отношенията Путин-Медведев. Хм, странно, кой ли ще победи, освен ако не е всичко това един голям параван, предпочитам Медведев!

5

Ханът

преди 13 години

А колко е богат Лужков няман думи.Да си почива е най-добре с толкова парички,но в Англия,че може да му ги вземат.

4

Анонимен

преди 13 години

е,не е прав дядо Господ ! с тази физиономия на селски колхозник,а с толкова мноооооооого пари !?!?!?!!!!!!

3

Анонимен

преди 13 години

той е получил от Кремъл седмица, за да вземе решение за доброволна оставка,++++Всичко в Русия се случва по този начин. Когато КГБ ти предложи да направиш нещо доброволно, това е предложение на което не можеш да откажеш. Алтернативата е 'самоубийство'.

2

аватар

преди 13 години

Мъду*ина и Лужков са олицетворение на руската мафия.

1

Анонимен

преди 13 години

Този не се ли среща скоро с Боко?Пак заложи Борката на куцо магаре,ейй!То бива неудачник ама толкова много не бива.