37

Огнян Игнатов

преди 13 години

Предлагам и да се въведат похвали за новите технически решения.На мен ми "клонираха" номера.Прехвърляйки се от Виваком - на МТел се оказах с един номер на стационарен телефон включен едновременно към двата оператора.Имам удоволствието да плащам две такси за един номер, но пък нямам интернет.Това чудо на комуникационните технологии продължава вече една седмица!Иначе и от двата оператора хората са много учтиви и обещаха "да ми се обадят".Да живее Комисията за Регулиране на Съобщенията !!!!

36

!?

преди 13 години

Мисля че,темата е много актуална и трябва да не се закрива толкова бързо а,да остане поне 3-4 дни.Ще има още много коментари от обикновенните честно плащащи абонати на самозабравилите се шефове от мобилните телекоми.

35

dancho82

преди 13 години

abe po4vaite gi s globite be!!Tova e edin kartel i ako bqhme v normalna darjava i vie ne vzemahte hilqdi leva podkupi pone edin ot trite 6te6e ve4e da e prinuden da spre rabota!!Vse pak za tova ne6to se znae ot blizo dve godini,a te ne bili gotovi tehni4eski!!

34

вторник

преди 13 години

Нищо подобно Глоби няма да има Проблемите ще си продължават така,както се случва и при електроразпределителните дружества,а и не само при тях Какво се случи например с проблемите за новите документи - нищо особено Важни са *договореностите*,които в никакъв случай не са съобразени с нуждите на хората

33

Анонимен

преди 13 години

Na 28 si izklu4vam telefona v znakna protest neka vsi4ki go napravim!!!

32

kotarak

преди 13 години

Въпроса е защо ти преподписват договора автоматично, дори без да те известят. Иначе с който и да е ако подпишеш той ти дава някакви по изгодни условия, иначе човек би си стоял на предплатена карта. Ама като мине срока на договора, и ако по някаква причина го пропуснеш и те прецакват с още една година. При това ако прекъснеш , активен договор би трябвало неустйката да не е 100%. Ами примерно заминаваш в чужбина, няма да ползваш услугите, трябва да може да се мини на най-ниската подържата такса..

31

аз бе

преди 13 години

Тия от КРС да не глобяват а направо да почнат да им вземат лицензите! Нали от началото на годината цената на разговорите трябваше да падне! Да ама не!!! И пак ги глобяваха а резултат няма! Но от ЕК като казаха ,че цените в роминг трябва да се намаля ги намалиха веднага!

30

аз

преди 13 години

Прочети си договора! Един месец преди изтичането му ако не си заявил промяна по него се подновява автоматично при същите условия.

29

Анонимен

преди 13 години

От 4 месеца чакам да се махна от Глобул и просто идея си нямате какви невероятно *** причини си измислят всеки ден за да не ми освободят номера. Пуснах жалба до КРС, които ги глобиха, и пак не ми дадоха номера да премина към друг оператор. Просто нямам думи.

28

ВЪЗМУТЕН от М-тел

преди 13 години

Защо трябва при пренасянето на номер от М-тел към друг оператор да се заплащат оставащите месечни такси след като няма да се използват към М-тел? Това не е ли един вид рекет от страна на М-тел? Мисля че,това условие трябва незабвно да отпадне и комисията по КРС да го разгледа.Ние не живеем във федална държава.

27

xx

преди 13 години

А кой ще ни компенсира за това че правели подмяна на софтуера и не са ни засекли сметките и лимита ни е изтекъл а и срока на засичане на сметката също и изключват изходящите и ни изнудват да внесем пари за да ни пуснат изходящи

26

мтел мжица

преди 13 години

пак *** номера на ментел за възрепятстване на преносимостта и 10 милиона да ги глобят пак ще им е малко в сравнение с откраднатото от клиентите им през всички 15 години.

25

Анонимен

преди 13 години

ПЪРВИТЕ СОЛЕНО ГЛОВЕНИ ТРЯБВА ДА СА *** ОТ МТеL АВТОМАТИЧНО ПОДНОВЯВАТ ДОГОВОРИ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛЯ И ВЪЗПРЕПЯТСТВАТ ПРЕНОСИМОСТТА.

24

Ben

преди 13 години

има една определена мелодия която се чува когато номера е прехвърлен :)

23

ЧОБАНИН

преди 13 години

АЗ ИМАМА ИДИН СОНИ ИРИКСОН 1018 ЕДНО ВРЕМИ СИ *** КУПЯХ ХУБАВА РАБУТА МИ ВЪРШИ,САМУ ДЕТУ МНОГУ СКЪПУ СМИНИУ СИЧКИТИ УПИРАТУРИ АМА НЯМА ФАЙДА СИЧКУ ЛЪЖИ МУШЕНИЦИ И БЪНДИТИ.СИГА СЪМ НА ИНА ЖАБА ФРОГ ЛИЙ МРОГ ЛИ БЕШИ АМА УБАВА РАБУТА ИДНА СТУТИНКА НА МИНУТА И КАТ МИ ЗАРИДИ 8 ЛЕВА МИ ДАВА 2 СТВАТ 10 ЛЕВА И МИ КАЗАХА ЧИ ТУЙ БИЛО 1000 МИНУТИ КЪМ ТУЙ ФРОГ ДУБРЕ СЪМ СИГА МНОГУ ГУВОРЯ ЕЙ АМА БЪРЖУ МИ ИЗГАСЯ ТИЛИФОНА КЪТ ГУВОРЯ 20 МИНУТИ УГАСЯ ДАЛИ *** КОЙ ПОСЯ *** СЛАГАМ НА ТОКА.

22

kotarak

преди 13 години

Да ги принудят да свалят цените на дребно, след като свалиха на едро!!! Не да им дават по 6 месеца и после да ги гобяват и те да ми се влачат още време понеже им е по доходно да си платят глобата. Да тарифират разговорите поне на първоначални 30 сек. а не на минута. С една дума да има нормални условия за потребителите, и тогава да се конкурират. Не е ли срамно да има цени от 0,44лв/мин. при Глобул и Виваком; 0,54лв/мин. и дори 0,83лв/мин. при Мтел.Бива,бива ама чак 0,83 - Прима парти е идиотско

21

мен

преди 13 години

до Кръстевявно работитиш за Мтел. Няма лошо. Аз ли трябваше да попитам, за да ми кажеш, че щяло да има изявление :-))) Я кажи какво друго знаеш - сметките ще бъдат ли натоварени , и това, че не мога да си проверя оставащите минути / да речем съм ги изчерпала/ означава ли ,че Мтел ще ми ги опрости, защото аз по тяхна вина не съм могла да проверя кога свършват.

20

слушалко

преди 13 години

Вероятно пак долни номера основно дело на Мтел за да си запазят прогресивно намаляващите клиенти. Много показателен е факта, че и фирмите започнаха да бягат от тях.

19

Хахаха

преди 13 години

"При вас"?Ам ти бе,добре пишещ български,чужденецо?На кой строеж работиш?

18

СДФ

преди 13 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ ГРЕШКА ЗНАЧИ БТК БЕШЕ ОБЯВЕН НА 200 МИЛИОНА ,А ПЕЧАЛБАТА БЕШЕ 120 МИЛИОНА КАТО ГО ОТКРАДНАХА МИЛЕН И ЦАРЯ ЗА 80 МИЛИОНА И САМО СЛЕД ГОДИНА ГО ПРЕПРОДАДОХА ЗА 1 500 000 000 ТОЖА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА ВСИЧКИ ПРИВАТИЗАЦИОНИ СДЕЛКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАЦИОНАЛИЗИРАНИ И РАЗСЛЕДВАНИ ОТ ПРОКОРАТУРАТА?