35

Фреди е най-големия

преди 12 години

Я мълчи бе, музикален инвалид такъв! Къде намесваш Майкъл с това гласче като на мушица с легендата Фреди Меркюри! Млъкни, щото си смешен...

34

Анонимен

преди 13 години

moje da slaga6 Frediee mnogo predi Michael no istinata e 4e Freddie i na stalba dase ka4i i do glezena na Michael nemoje da stigne sory tovae istinata ;)

33

MALINA

преди 13 години

HARESVA MI.

32

Фреди и Майкъл

преди 13 години

Верно е, че по-велики от Фреди и Майкъл няма и още 1000 години след тях няма да има, Бог праща такива таланти прекалено рядко, а на нас ни прати двама на веднъж !!! КРАЛЕТЕ ЖИВЕЯТ ВЕЧНО !! ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ИМ !! Майкъл Джексън и Фреди Меркюри !!

31

истина

преди 13 години

Еврейска первезна история за правене на пари и промиване на мозъци - още едно доказателство за ролята на евреите

30

Петърчо

преди 13 години

Таланта на Коен е безспорен. И аз не харесвам филмите в които е участвал но въпреки това смятам че той е истинския избор за ролята на Фреди. И още нещо. И аз съм фен на Queen и Фреди но все пък не отивам до крайности както това да смятам че нито един актьор не е достоен да го представи в филм за него или групата. Просто когато чета коментари както на пр. "27" ми става тъжно как има хора които се вкарват в някакви филми. Да Фреди е най-великия рок музикант но беше обикновен човек както всички.

29

шемет

преди 13 години

Ооооооооооо мара ба Механджи!Кажи нещо полезно и за музиката сега,айде!

28

1

преди 13 години

Те не го избират,а режисьора решава и ако е от неговата боя ,ето ти роличка.Я виж в Холивуд как е и кой награждават.Що не са наградили такъв голям актьор като Том КрузИ Ди Каприо,ми не са от тях,американеци са.

27

някой

преди 13 години

факт е, че ви е накарал да повярвате в персонажите му дотам, че да се съмнявате в таланта му... не казвам, че е точният избор, но пък защо не допуснем, че може да ни изненада приятно... :)

26

Анонимен

преди 13 години

Фреди заслужава да направят не един, а сто филма за него, но не ми харсва изборът на актьорите. Саша Барън Коен?! И този к...н ще игарае великия Фреди! Срамота! Да си играе там в тъпите филмчета, ама да не се подиграва с идолът! Колко го е предложил е направил фатала грешка! Тоя ще провали филма! Е, хората сигурно пак ще го гледат, защото е за Queen обаче ще е тъпо тоя да се прави на Фреди. :-( Жалко! При толкова талантливи актьори точно тоя да изберат!

25

ксз

преди 13 години

Бурат е *** актьор,но се навира за пари,такава им е нацията да са там където има пари.Ние пък няма да гледаме филма с този ***,нямада го провим милиардер.

24

Анонимен

преди 13 години

Пак се бута тоя мръсен гаден .....братчед на Нютон дето не му е работата. Аман от йерусалимски п**али! Не остана нищо неосквернено от вас!

23

Механджията

преди 13 години

Ти си музикален инвалид...

22

Хм

преди 13 години

noname, не намесвай Шабан, че тука вече бая може да поспориме кой е по-добър певец :) За по-известен или по-богат е ясно, но като певец - техника и гласови данни... :)

21

Анонимен

преди 13 години

Страхотен избор на актьор - към визуалната прилика се добавя и безспорния талант и всеотдайност на Коен към образите, които създава. Той няма да играе Фреди, той ще Е Фреди... Е, без гласа :)Както обикновено, 90% от коментарите в Днес.БГ са извън темата :(

20

noname

преди 13 години

Ааа, а мачовците като теб кой харесват - Коцето, Илиян и Азис?! Дее*а и манталитета български, дее*а. Фреди Меркюри е повече от велик и това е неоспорвано в световен мащаб. Комплексарчетата като теб да си слушат там Шабан и Синан, да ги боготворят, и да си затварят устата, защото само глупости излизат от там.

19

Queen2

преди 13 години

Гей или не Фреди е бил по-мъж от всички ви долни ***

18

haha

преди 13 години

Майка им ***. Точно тоя ли *** намериха да играе Фреди!

17

Анонимен

преди 13 години

ФРЕДИ ГО ХАРЕСВАТ НАЙ-ВЕЧЕ ГЕЙОВЕТЕ.

16

Анонимен

преди 13 години

Sashko e vurha... samo zaradi nego she gledam filma :D