77

bo

преди 13 години

imam net ot desetina godini...moe li da klikvam na maikati i da pe4elia???

76

linker

преди 13 години

Bulsa трябва да значи Булсатком, филтъра на днес.бг работи на 40% :)

75

linker

преди 13 години

По същото време в Пловдив: до преди 2 седмици бях на AngelSoft (ама ме били вързали NetGroup, като подизпълнител). Връщам се вкъщи и разбирам че Bulsa купили NetGroup и съответно вече съм към Bulsa (без никой да ме уведоми). Не са ми се обаждали, аз пък не плащам. Вече 10ти ден, да видим до кога :). Предимства - 40/50 Mbits download/upload към Европа, безплатен интернет и спестявам 20лв :)), недостатъци - динамично ip и неразбории.

74

as

преди 13 години

много е досадно - 1 ден имаш 5 нямаш...

73

Анонимен

преди 13 години

Най-скапания Интернет и обслужване са тези на БТК, а blizoo е нормално да нямат добър интернет, но за телевизия стават. Нека не звучи като реклама, но най-добрия интернет /поне в София/ е PON на Спектрум.

72

Препатил

преди 13 години

Всичко писано за blizoo е писано от техни служители докато са били на работа. Не познавам човек доволен от услугите на blizoo. Честно. И аз съм им абонат за момента, но ми остават само още 16 месеца. Рекламираните скорости за интернет не се достигат никога. Call center-a е недостъпен...Хората, които работят там ви отговарят на всичко, само не и на въпроса, защото отдела отговорен за това в момента не работи...Не се лъжете като мен. Никакви договори с blizoo, дано се усетят, че трябва да работят

71

tulski

преди 13 години

Драги....аре да не правиш реклами на Мегалан !Добре знаеш, че в така омразния за вас Прованс, Мегалан не предлага услуги.. Този доставчик е само за столицата.

70

Rado

преди 13 години

MEGALAN цифрова телевизия и нет...

69

Анонимен

преди 13 години

DCC тръгнаха да си оптимизират мрежата към ново поколение - оптика, обаче тези *** двамата да ги хванеш и...Това са уникални простаци!

68

Анонимен

преди 13 години

Хммм не сме конкуренти на Близу, просто сме ѝм духали супата :(

67

Анонимен

преди 13 години

и така нямам интернет а съм платил...звъня на телефона им 0700... и ми се казва представете бележка за платен интернет за септември и ще ви я признаят на касата!!!ДА АМА НЕ отивам там нямало такова нещо трябва да си платя още 30 леваЕ НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ВИ ЕБ* ВСИЧКИТЕ!

66

ап

преди 13 години

тук пишат някакви конкуренти на БлизуЕдин голям плюс за тях от мен!а ти ако искаш се прехвърляй - аз съм си екстра - супер скорост, никакво прекъсване, телефон без грешка и с ниски цени, плюс ТВ - и всичко това за смешна цена- по-добре никой да не идва повече, че да не станем много на клона

65

Моля помощ!

преди 13 години

Виждам, че тук пишат хора, които са по-наясно от мен :) Сега съм абонат на Виваком, ползвам ADSL. И следващия месец (най-накрая) ми изтича договора. Мислех да се прехвърля към Близу цифрова tv + wi-fi. Но гледам, че тук доста лоши коментари има за Близу. Някой да може да ми препоръча някой друг оператор, пак цифрова с wi-fi? За София става въпрос..

64

до dnes-bg

преди 13 години

Защо не им кажете имената на тия доставчици, защото така като ги криете какъв е смисъла на статията? - и вие да се погаврите с хората ли?...

63

анонимен

преди 13 години

Близу никога, N3 не са достатъчно вложили за да заслужат толкова много абонати подарени, затова лично аз ще се опитам да бъда малко търпелив с надеждата,че ДСС ще си върне името, а защо не от тази война да спечелим ние потребителите с още по добри оферти.

62

Анонимен

преди 13 години

Ами да сменят оператора... и забравят тези *** за винаги!

61

кузман

преди 13 години

ХЕ-ХЕ, ТИ ВЪРВИ, АЗ ЩЕ ДОЙДА........

60

Анонимен

преди 13 години

bla bla blaa,piite po edna stdena voda,i da za4nem na 4isto kvo tolkova 4e 6te priberat 1 000 000.goliama rabota

59

tc tc tc

преди 13 години

Незнам защо толкова плюете близуу-то. Аз съм стар абонат на Евроком и скоро минах към тях. Плащам по 14 лв. за кабелна (20-тина канала) и Интернет (10 Mbps). Най-хубавото е, че Интернета ми е спирал точно 2 пъти за 3 години и то за не повече от половин ден. На дали някой друг доставчик от кабелджиите може да го постигне това.

58

Анонимен

преди 13 години

За Пловдив наистина това беше/е най-добрия доставчик. В Сф Близу не предлагат опцията да връщаш до 3 часа назад на около 10 канала, нали? Което не е възможно за всички телевизори, ама тея го правиха. Нета е с неограничена скорост, а Близу се цицят и имам сайтове, които изобщо не могат да ми заредят.