86

sss

преди 13 години

aaa tezi komunisti ne sa nagli vaobste..da iskat vot za milost ot pandiz

85

Обективен

преди 13 години

какви кавали, много ясно, че не могат да намерят тема, само се чудят за кво да се хванат, щото пак им се е докрало на нещастниците

84

Анонимен

преди 13 години

Кога крадяха и криеха излишъците - не се караха! Тихомълком покриха, заметоха...всичко. Сега ще е само караницата им. Те са си за смях и без този вот!

83

Пагане

преди 13 години

Добре,че Серго и Местан отвреме на време ги пускат тук там,че да се посмеем.На турчина ще кажа - стига се водихте по тяхните акъли,заради тройната коалиция всичко е на тоз хал , всички етноси сме потърпевши ,сига си слушахте никой не е тръгнал да ви гони или сменя имената както ви плашиха,стига глупости.

82

ЛЕВСКИ

преди 13 години

Ей ние българите несме единни заради това власта каквото реши ще си прави с народа.Вище гърците намалиха й пенсиите и вдигнаха стачка - ЦЕЛИЯ НАРОД а ние ако и да стигнем до глад и мизерия пак няма да им се опълчим!!!!! А защо сме така защото сме глупави!!!!!!ТОВА Е ФАКТ!!!!!!!!

81

Бай Ганьо

преди 13 години

Тия двамата ако бехме хора на място досега да сме ги завряли в тъмницата. И двамата ни смазваха години наред и ни гледаха ехидно! И двамата са национални предатели! Заради такива типове сме поне 10 години назад от това което щяхме да сме като развитие на икономиката! Най-целенасочено ни съсипват и сега се чудят как да си върнат властта... Какво ли ще измислят и сътворят като са на свобода тези двамата... Не ми се мисли...

80

БАЧКАТОР

преди 13 години

Да се чуди човек просто, Серьожката и Доган и двамата не са българи(единия хохол, другия татарин)а пък се загрижили за проблемите на българина.Боже пази ни от такива приятели ,ние от враговете и сами ще се увардим.

79

Анонимен

преди 13 години

съединението прави силата-браво на бсп и дпс-герб остана сам самичък,с общи усилия на най силните партии в страната ще го свалим,ноември предсрочни изборикласиране-1 място-бсп,2 място-дпс,3 място-рзс,извън парламента остават-герб,атака,дсб

78

Селянин

преди 13 години

Гея си е Гей ето на пак се събра показно с ***.

77

1331

преди 13 години

Тое в дупето на Сергей там търсете

76

Mery

преди 13 години

Не виждам никакви трудности да измислите причина за вота на недоверие към правителството - пишете:Вече една година измина,откакто не сме на власт. Па-рите,които заделихме за нас и децата,вече свършват и започваме да харчим от резерва.Така не можем да продължаваме: Юруков не е шеф на горите и мъни оттам йок,Масларова не е социален министър, и там затвориха кранчето;шеф на НЗОК е гербер, и оттам не може да се краде. Доган също го погнаха. Затова, или ни вземате на ясла,или вот на недоверие.

75

бизбизе

преди 13 години

натискайте здраво да изметем тоя *** ББ,не искам да го виждам неговата и на сидеровата партия във власта

74

vini

преди 13 години

Това е най противни човек когото познавам

73

з

преди 13 години

тия се сетиха че имат реалния шанс да лапат отново

72

Гошко

преди 13 години

Ех, господин Местан! Имало криза във вероизповеданията! Как да няма като ДПС я използва за политически цели а сега нещата малко се спичат! Кой докара месото за курбана в Шуменско, че даже и лекари от Турция да ви мерят кръвното. Нали по време на вашето управление здравеопазването беше в ред? Не можахте ли да осигурите поне държавен/български/ екип за тази цел? И що ще ваш депутат на стачка пред джамията? Нямате доверие на българския съд? Отврат!!!!

71

СПОКОЙНО ,ДРУГАРИ...

преди 13 години

Б.Б., УСПЕШНО СЪХРАНЯВА ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА, ДАЛАВЕРО-ДЪРЖАВНА СИСТЕМА!!!ЗА СЕГА,ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА ,СТИГАТ ЗА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ВЕЛМОЖИ!!!НАПРОЛЕТ ,ОБАЧЕ.....НЕ СЕ ЗНАЕ ,КОЙ ЩЕ СЕ ДОРЕДИ ДО ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА.....И ,КОЙ ЩЕ ИЗКЛАСИ!!!МНОГО СТЕ ,ДРУГАРИ.....И ВСИЧКИ ......"ПАК ,,,СТЕ ТУКА"!НЕМА ,ПАРЕ....ШЕ ТРЕБВА НЕКОИ ДА СИ ХОДАТ!!ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.....

70

Анонимен

преди 13 години

Вота на недоверие да бъде заради слабия национален отбор по футбол.

69

патриот

преди 13 години

*** крадливи,пасмина долнопробна-турско-комунисти4еска,докога ще пиете кръвта на изстрадалия български народ?

68

breg

преди 13 години

saedinenieto pravi silata a to kakvo balgarite se samoizqjdat a dogan im gleda seira sramota

67

АЛЕКС2

преди 13 години

НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА СЕ СЪБЕРАТ,И ДА МИСЛЯТ ,КОЛКО ДЯВОЛА МОГАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ НА ВЪРХА НА ЕДНА ИГЛА...