28

без име

преди 13 години

Брей , че са умни тези руснаци , те за тва кризата не ги лови тях .

27

taka e

преди 13 години

verno e pomagat za unishtojavaneto na sporta neznam za durjavata neznam dali na tova moje da se kaje durjava

26

Анонимен

преди 13 години

Лъжеш. Цигарите в Русия са по-скъпи от нашите.

25

kapo

преди 13 години

А да видим аз как помагам на държавата - с Боро за 3 лв., без бандерол.:-)))

24

Анонимен

преди 13 години

В Русия най скъпите цигари са Parliament и Davidoff-по 3лв за кутия.Дори да им вдигнат акциза пак няма да са на цената на Дянковите.И защо ли там изрично е казано, акциза влиза за социални програми,а унас не е ясно коя от ямите запълва

23

za 2

преди 13 години

Volodia e ku4eto ili ti ?:))

22

za 16

преди 13 години

Dobre kazano...

21

Анонимен

преди 13 години

Tozi izbi ribata......o4akvam da se vmeni na vseki 4e vishata forma na patriotizym e da umresh v denia na pensioniraneto si...........

20

Nasko

преди 13 години

Цинизъм, ама чиста проба ЦИНИЗЪМ е това изказване на Кудрин, дали го интересува здравословното състояние на тези хора???НЕ, такива са Олигарсите, искат да има повече парички, за да има какво да се краде!

19

Карбовски

преди 13 години

Е,слагам и малко марихуанка,за блясък в очите.

18

Карбовски

преди 13 години

Аз пък си поръчвам фабрично обработен и нарязан тютюн от Истанбул.1 кг струва 30 лв.Tака 1 кутия ми излиза 50 ст.После си свивам цигари сам.Хем пуша безплатно хубав тютюн,хем се кефя,че не плащам акциз на Дянков.Даже съм си сложил снимката му в кухнята,където пуша и така кефа ми става по-голям.

17

Мина

преди 13 години

Значи този който пуши и пие помага на държавата ,то тогава трябва да сме доволни че ги има.Иначе кой ще пълни хазната.По данни на здравното министерство на РУСИЯ всеки човек изпива 18 л.алкохол годишно.Не се претиснявай Медведев в България 18литра са нищо-това е смешно.По колко се пада на ден...Да живее трудещия народ...Пийвайте, хапвайте и пушете това ще ви остане то за друго не стигат.

16

Стефан

преди 13 години

Ако спрем да пием да пушим да се дрогираме да ходим по *** да играем хазарт да ядем лоша храна няма да има нито мафиа нито политици които да са техни протежета ще има един щастлив и здравословно живеещ народ нещо което никоя администрация и държава неиска

15

Кудрин:

преди 13 години

А робите да го духат!Каза фашиста,запали цигара без бандерол и отпи глътка 100 годишно уиски!

14

?!?

преди 13 години

А как мислиш, дали у нас е по-различно? Средна продължителност на живота на мъжете в България- 66-67 години. Кога се излизаше в пенсия, на 64?

13

DI

преди 13 години

Ще забранят продажбата на водка - те още преди 30 години таксиметровите шофьори през нощта продаваха на тройна цена бутилката. Спираш такси - питаш "Водка есть?" и той вади изпод седалката.

12

Анонимен

преди 13 години

Много е прав. С такъв живот поддържаш цялата фармацевтична индустрия, което води и своите приходи за държавата, болниците, лекарите и т.н.Да живеят болните хора...

11

мък

преди 13 години

Но поне държат на пиене, не като тези тапири, американците-от две бири по 330мл. се отрязват и хроничната им лудост се проявява. Пък и мъката на американците е къде-къде по-голяма- *** се в Ирак и Афганистан, а като се завърнат, взели им ипотекираните им домове, останали без работа. И ето ти нови серийни убийци. Очаквам скоро подобни заглавия.

10

Хи

преди 13 години

СТРАНДЖАТА И Пуси армията еее тез двечките пак се събраха на плетка, кройка и сладка раздумка

9

Анонимен

преди 13 години

МНОГО СИ КУХ БЕ. ТЕ ЩЕ УМРАТ БОЛНИ, А ТИ - ЗДРАВ. Е, КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА?