185

В.Бозаджи

преди 13 години

Да отиде да се закълне на *** от сточна гара тогава ще му повярвам .

184

Анонимен

преди 13 години

Снощи, в района на Лъвов мост за били съдържани Вяра, Надежда и Любов. След справка в районното Вяра и Надежда са пуснати, а с Любов се занимават компетентните органи.Новата акция на МВР, пък, се казвала ДупетатаМомчета, може би, все пак, малко специализирана психиатрична помощ, а?! Работата с тези имена на акции вече заприличва на проктолог, който в свободното си време се занимава със спалеология

183

ако искате да знаете

преди 13 години

Тук в т.н. кланници нищо не се коли - или ако някъде се коли то е за износ прясното месо а за нас в тези кланници се транжират месата внесени от вън - всякакви отпадъчни, стари меса и от какви ли не животни от умрели животни - от кучета - сега са ги прибрали всички бедни животинки и ще отидат за Стара планина - от котки,плъхове,маймунско,слонско и каквото ви дойде наум месо

182

иван

преди 13 години

за бога, братя, не купувайте!''- От една година не ям никакви колбаси и искам да ви кажа че се чуствам много по добре. Тези салами, колбаси , кренвирши не само ни взимат парите, но и носят само болести.

181

Поразиев

преди 13 години

Аз мога да се закълна и че месо по БДС няма.

180

МоРсКи

преди 13 години

Защо не сложите малко камери да пускат online как се правят точно луканките и саламите .... да видим колко ще се кълнеш тогава - ***!

179

това е далавера ....

преди 13 години

Месарската мафия ,не допуска евтините луканкови изрезки от немските колбаси, за да не се подбива пазара на техните ***!Акцията е реверанс ,пред месарската мафия в България.

178

технолог

преди 13 години

В сервилатите ,няма свинско месо--има само сланина !Другото е говеждо ,защото е по-евтино.Всички колбаси се правят със свински кожички ,за да се постигне слепване на съставните им части, понеже съдържат желатин.Соя ,брашно и грис се поставят,за да поемат повече вода!Въпросните изрезки от немски колбаси ,също могат да се влагат в нашите луканкови колбаси!След преминаването п рез кутер и апаратите за опушване, никой не може да отличи произхода на суровината.Няма лаборатории и технология за това

177

Анонимен

преди 13 години

То и месо няма.....

176

Shark

преди 13 години

Кви дупета в луканките бе, че то месо няма в тях. Само смлени жили и подправки с тонове.

175

Аре стига бе!

преди 13 години

Ей ще започна да си колекционирам *** заглавия! Днес.бг направо не правя разлика между вас и жълтите вестници. Яки журналисти та дрънкате, направо сте за някоя награда или приз за гръмка журналистика с издишащо съдържание.

174

Анонимен

преди 13 години

Липсва името на БЕЛЛА,САЧИ,ЛЕКИ,ПЕРЕЛИК,ОРЕХИТЕ ОТ ГР.ДОБРИЧ И ТЕ СА КЪМ БЕЛЛА.И ТАМ ИМА ТОНОВЕ ДУПЕТА НО НИКОЙ НЕ ГИ ПРОВЕРЯВА,ЗАЩО ЛИ???????

173

Анонимна

преди 13 години

Така като почнете да се изказвате неподготвени не е никак добре, кланница Тандем в Търговишко няма нищо общо с господин Вътев, казвам го просто да сте наясно и да не заклеймявате по подобен начин, защото това не прави чест никому !!!

172

месаря

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ у нашия град има кланница на 50 метра от икерисажа и ХЕИ не писка.Ама баш милиционер от ГЕРБ я държи...........

171

фиро

преди 13 години

Цялото ни общество е на същото ниво като месопреработвателната промишленост:Алкохолната индустрия - ракия и вино от долнокачествен промишлен спирт с химикали за вкус и цвят;Строителна индустрия - по-лошо не мисля че може да бъде. Аз не съм виждал, а съм пътувал доста, дори в така наречения 3ти свят;Туристическа индустрия - бетонни джунгли, 5 звездни спа хотели на септични ями или изливащи канализацията в морето, на 50 метра от плажа.Пътна инфраструктура - по лоша не съм виждал никъде.

170

Потребител

преди 13 години

Месар, то злоупотреби може да се правят и кланиците при липса на контрол. Знаеш, че и при клането по необходимост извън кланиците също има правила и ако се спазват няма нищо лошо. Относно "прикланите" животни за които говориш (умрели) трябва да се предадат в екирисаж или да се загробят по съответните правила. В нормалните предприятия си има ветеринарен контрол, ама по селата единични бройки на лични стопанства, така си ги колят в торта.

169

месаря

преди 13 години

Нарича се клане по необходимост,може да е умряла животинката и да понамирисва но с изкисване всичко се оправя!Пак ще плюскате умрела луканка от по двадесетина лева и ще се облизвате даже......

168

Потребител

преди 13 години

Точно така е, и аз имах глупостта да си купя две "дупета". Бяха във вакуумна опаковка - пише "немски салам", само са 5,80 кг. и имаха малко кофти дъх на старо. Не повторих въпреки цената.

167

Анонимен

преди 13 години

Той много да не приказва и да се кълне Кирил Вътев , че обществена тайна е как се колят без документи *** от цяла България в кланницата на "Тандем" в Търговишко!Този честен преработвател също е за наказание!Ама нейсе,ветеринарите дремят,цялото ДВСКи НВМС се правят че нищо не знаят.

166

123456

преди 13 години

V S I C H K I F I R M I S A