154

Безсмислена

преди 13 години

Президентът Саркози заяви, че ромските лагери са източник на престъпления, проституция, трафик на хора и експлоатация на деца. Mislya usileno dali Sarkozi ne e prav..

153

Йорданова

преди 13 години

Много ми хареса снимката на *** и цигара в устата. Я помислете как изглеждат младите български родители по същия начин - с цигара! Някога трудно можеше да се види подобна картинка. Предимно само стари *** пушеха. Сега това е навсякъде около нас. А по какъв начин се въздейства на децата? А като пораснат? Нали семейството и училището са живият пример за тях? Ами като започнат и децата да пушат? Тогава как родителите ще обяснят колко са вредни цигарите и защо паричките не стигат?

152

Анонимен

преди 13 години

Само така Саркози. Гонитба до дупка.

151

w

преди 13 години

Bili nelegalni da ne bi pak v BG da sa legalni slu4aino aaaa. Nezakonni kolibi ne pla6tat danak,voda,tok,kradat,ubivat i o6te mn. drugi ne6ta. Vreme e i BG da se zamisli kakvo da pravi s mangoto,za6toto te ne sa problem ot v4era v stranata ni, a s goddini.

150

ww

преди 13 години

Bili nelegalni,da ne bi puk da sa legalni i v BG nezakonni kolibi,krajbi i mnogo drugi ne6ta. Vreme e i BG da se zamisli kakvo da pravi s mangoto te ne sa problem ne ot v4era, a ot mn. godini.

149

миро

преди 13 години

Без работа и осигуровки имат право на 3 месеца да пребивават а те стоят по 3г Хората си спазват закона .защо българи не седят нелегално а ако седят и тах като ги хватат ги враштат.Така най после може да им светне че и те трабва да спазват законите.вече е време и ние в Бг да вземем мерки спрямо тах да спазват законите не работят няма мед. услуги , няма ток няма вода и повече от 2 деца нама пари за следващите да си мислят как ще ги изхранват т. н

148

до 140

преди 13 години

Да си ги интегрираме ние - България и Румъния.Нали ЕС дава пари за това. И фондации. И правозащитни организации. И всякакви.И пари дават за тях на България и Румъния, а и да им търпят катуните, кражбите и мърсотията в страните си. И изнудването има граници.

147

Патриот

преди 13 години

Едно *** семейство с 5 деца получава от държавата 2 000 лева помощи. Отделно всяко *** докарва по 4-5 хил от просия - на месец им се събират по 20 хил лева на семейство. И като капак на всичко държавата им плаща тока и водата. Дори едно семейство на френски унивеситетски преподаватели няма такива високи доходи. И наште *** тръгнали да ни прават за резил заради некви си 300 евро и се оплакават от дискриминациа в България!

146

Анонимен

преди 13 години

сичкото *** на бдлм...

145

гошко

преди 13 години

Недейте бе хораа.. не ги връщайте моля ви.Интегрирайте си ги,нали все ни хокате за това,да видите с какво си имате работа.

144

селянин

преди 13 години

Ромите са по умни от другата *** и нарушават интересите на еврейските маймуни и за това унгарското *** е решило да ги изхвърли от страната на маймуните.

143

бг

преди 13 години

Този *** го видях в Париж как задигна един метален капак, докато *** гледаше на боб.

142

ДНК експерт

преди 13 години

Човека е прав да ги гони в роданита им, а пък България е в правото си да ги изгони в прародината им да си се интегрират с близки и роднини за век и веков.

141

129

преди 13 години

Аз просто казах какво ще стане, че след някой друг месец *** пак ще се върнат във Франция. А *** ги знам какви са и без да ми кажеш ти. Явно си прихванал от стила на Бойко- празни приказки. Връща ли хора без работа, впрочем официално никой не ги връща а те доброволно се прибират. Така че не си прави гаргара, щото си има закон и те са за всички, ние тук не можем да принудим *** да не се връщат във Фр-я без да имат забрана, даже и да имат това си е проблем на Фр-я.

140

whazzzup

преди 13 години

Ей, *** кръжав! Вас мангосите като ви настанят наготово в нов жилищен блок, за половин година му е******е мамата - изгаряте му паркета и дограмите, палите огньове и серете в стаите, качвате коне и магарета по терасите на високите етажи и живеете по 50 парчета в стая... тръгнал да ми говори шмульото, че ще правят държава... *** и държава са две абсолютно несъвместими неща!!

139

афс

преди 13 години

Браво на Фрнация! Сега и България трябва да изгони мръсните твари!

138

Amenhotep

преди 13 години

Ще направите вие, 3 калифорнии-слепени. Вие сте толкова мързеливи, некадърни и необразовани, че и Бангалор не можете да направите!

137

Papa

преди 13 години

Защо не ги интегрират, ами ги репатрират? This is the question.

136

Анонимен

преди 13 години

Точно така,браво на сарко!!*** в *** държава а вие продължавайте да му ръкопляскате,и не спирайте да си внасяте вноските в ES za turizam а не за право на работа

135

до 11

преди 13 години

Ами 11 колко роми има във форума???:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))