346

Анонимен

преди 13 години

и Герба са били *** повече за тях няма да гласувам разбрали МВМД

345

Анонимен

преди 13 години

гласувайте догодина отнова за *** от Герб

344

ататата

преди 13 години

гебр не черно петно ами незнам кво ще остане в историята на България, нека па да гласуват за тези *** , съвсем да мизеруваме

343

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ стана една н.....на партия като всички преди нея.

342

Очен лекар

преди 13 години

Ключовата фраза от статията е :"алексиева не вижда конфликт на интереси". Това е защото е болна от "мързеливо око" и крадлива ръка. Такава беше позицията и на другите дупетети по лобистките скандали в парламента. Ако е от герб е морален, ако не е "абсолютен престъпник", на това ги учат менторите им от "Козяк". Утре като си харесат нова марионетка цялата пасмина от герб влиза във категорията "абсолютен престъпник", имам предвид тези, които не са успели навреме да се пребоядисат.

341

Д1

преди 13 години

ГЕРБ е едно кафяво петно в историята на България !

340

bs

преди 13 години

. и без да си подава оставката ГЕРБ така са опетнени,че няма на къде повече.:((

339

Ю2

преди 13 години

До 354 от: Кара М`Бол Ако ти е наистина отворила очите г-ж Алексиева за ГЕРБ, то тогава ще видиш че ГЕРБ постъпват много отговорно, чесно и не по комунистически, а по-най добрите световни политически практики. Който това го невижда или е недобросъвестен, или е БСПарски купой.

338

Анонимен

преди 13 години

Правилно!!!! Петното на герб, не бива да се петни!!!

337

ОЛЕ

преди 13 години

Тази гербеджийка е от НАГЛИТЕ! Всички БИВШИ комунисти са като тая - крадци,шмекери и лъжци!Нали са си от едно котило!?Да пребъде СИНЯТА КОАЛИЦИЯ! АМИН!

336

МАЛИИЙ

преди 13 години

МНОГО НЕЛИЦЕПРИЯТНА ИСТОРИЯ - ТАЯ ЩЕ СЕ МАХНЕ ОТ КОМИСИИТЕ , НО ЩЕ ОСТАНЕ ДЕПУТАТ , НО НА ЗИМА ЩЕ СИ ХОДЯТ ВСИЧКИТЕ , НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ОТИВАТ МНОГО НА ЗЛЕ .... ХОРА ЗАПАСЯВАЙТЕ СЕ , СПАСЯВАЙТЕ СЕ КОЙ КАКТО МОЖЕ ...... РАБОТА ПОЧТИ НЯМА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА НИ ОБИРАТ ПО СПИРКИТЕ И КРЪСТОВИЩАТА , КВО МЕ ГРЕЕ ЧЕ ХВАНАЛИ НЯКАКВИ УЖ ПРЕСТЪПНИЦИ, КАТО УЛИЧНАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е ОГРОМНА

335

Инан

преди 13 години

Не се притеснявайте, г-жо Алексиева.Вие не ги петните ГЕРБ и не се различавате по нищо от тях ,също както и те от вас.

334

Кара М`Бол

преди 13 години

Мисля, че Геновева е изключителен очен специалист. Тя окончателно ми отвори очите... за ГЕРБ.

333

Gugi

преди 13 години

Естествено, че не трябва да петнят имиджа на партията. И лично да създателят й Бойко Борисов.Не че пази друг освен себе си.Всеки да се спасява сам, нали Премиер Борисов.Всички могат да бъдат жертвани. А резултатите от политиката ви, реалните данни и факти.Тези ще фалират държавата много качествено.

332

Телезрител

преди 13 години

Вземам. 59 000 лева...

331

2

преди 13 години

GERB e dostaticno opetnena ,ce mnogostradalnata GENOVEVA da ne misli tolkova mnogo,naroda vece vi razbra.

330

Анонимен

преди 13 години

Ti ne vzimash li zaplata ?

329

Телезрител

преди 13 години

Нима съм казал, че има нещо лошо? Само че в случая изразяването на "благодарност" става чрез заплащане. И толкоз...

328

за 328

преди 13 години

И какво лошо има , ако е получавалал пари за труда си ? Май всички го правим. Помагала е на хората. Такава и е работата.........

327

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

328/ ...ами то няма начин да не я защитава пожарникара......гарван гарвану око не вади, казал е народа......а на всички дето твърдят, че Бойко се чисти от "лошите", да помислят:"Така ли се чистят далавераджиите, като ги махаш от зам.председателското място с думите - това е кампания от недоволни офталмолози, иначе тя е невинна"...невинна майка - поне направо да бяха дали на дъщеря й професорска титла, както на Бойко му даде Мадридския мошенник генералски пагони.