22

усмивката

преди 13 години

Много яка снимка сте сложили-Закуска в стройрайона:)))))Остава да ни врътнете и една реклама, подходяща, де. Да ни омилее напълно:))))))

21

Анонимен

преди 13 години

вие решавате с парите си, аз млечни не ям, че ми влият на здравето, от повече от 10 години, не съм умрял, напротив, изчезнаха ми куп проблемивсичко е търсене и предлагане, и малко мислене и по-малко глезотии, капризи и лиготии

20

M-shok

преди 13 години

Каквото и да се прави, каквито и стандарти да се въведат, няма ли го контрола, всичко си остава -ПОЖЕЛАНИЯ! Съзнание и контрол, това е истината за българинааааааааа! Неподкупни контролни органи, за това трябва да воюваме и под тази кауза да се обединим ние българите!!!

19

Калин

преди 13 години

а *** виж.. 30 годишно месо се яде и в момента, и за в бъдеще ще е така:) стандарти а ***.. месото ще си е.. замразено внос от склада с давност 30 40 години.. лични обеснения ли очакваш:)

18

ммм

преди 13 години

И какво им беше на старите стандарти, че да ги отменят? Трябваше просто да ги направят задължителни. Сега със заинтересуваните производители просто са узаконили фалшивото сирене.

17

емигрант

преди 13 години

Остава и от мляко да почнат да го правят.Аман от ментаци на европеѝска цена.Първо млякото не е мляко как сиренето ще е сирене незнам.

16

големия нос

преди 13 години

Калине! От ден на ден все по-неграмотен и все по-заблуден ставаш. Да не мислиш, че досега не си ял 30-годишно месо на висока цена? Ти на кой свят живееш? Отдавна не бях влизал, ама сега много ме развесели. Ще следя развитието ти!

15

Тих Ужас

преди 13 години

Стандартът е разработен от експертна работна група и е приет с консенсус от заинтересованите страни след широко обществено обсъждане. - Има ли някой, който се храни още върху вестник?

14

The Punisher

преди 13 години

Тези домати на снимката са болни :)

13

Bells

преди 13 години

Еййй някой да направи нещо и вие да го оплюете бе все сте недоволен народ бива ли такова нещо! То за това сме на това дередже.. Това не е хубаво онова не е хубаво.. То може перфектно да е ама вие и сиренето ще изчепкате докато му намерите кусурите, а ако ги няма - ще ги измислите само да има за какво да се дразните! На мен пък ми харесва новата промяна и се радвам, че някой е направил нещо по въпроса!

12

Анонимен

преди 13 години

за да отговаря сиренето на стандарта, да вземем да сменим стандарта - хубава работа ама българска

11

Калин

преди 13 години

е нали мина общественото обсъждане.. капацитетите искаха .. солено сирене е на ви.. го по 10 лева парчето .. кеф а :)така и местните продукти.. ще ядете замразено 30 годишно канадско ..за по 20 лева парчето и ще шляпате :) стандарта ще ви стопли.. как ли пък не.

10

анонимен

преди 13 години

браво.стандарти трябва да има ама защо долните крадливи търговци които не плащат данъци веднага вдигнаха цената

9

Анонимен

преди 13 години

MNOGO SIRENE SE JADE V TAZI BULGARIA WEEEEEE

8

Анонимен

преди 13 години

А думичката "влеза" означава ... ? От "шъ зема дъ влеза" ли я намерихте?

7

Анонимен

преди 13 години

v interes na istinata ima promqna ne mislq,che si vaobrazqvame i po-malko se hapva zashtoto zasishta a ne kato predi nakakva mazna ronliva neponosimo solena pihtiq OBACHE SI PREDSTAVETE KAKVO GUSHENO E PADNALO TOLKOVA GODINI tc,tc,tc

6

Анонимен

преди 13 години

и сега ново име трябва да се мисли за сиренето дето няма млеко,примерно безмлечно сирене,или сирене от бик-натурално издоено

5

Анонимен

преди 13 години

Доста тебешир с името "сирене" изядохме последните години !

4

търговец

преди 13 години

Стандартите трябва да станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.

3

анонимен

преди 13 години

Уф, че лигите ми потекоха по вкусното стандартно качествено сирене ама няма да станеееее - щот няма производство на мляко - ако се развие животновъството може и да стане някога но най сигурно е когато има държава и тя си въвърне стратегическите производства - тогава ще ядем качествени храни а до тогава МЕНТЕТА - няма друг начин