14

Анонимен

преди 13 години

А това за китайците го знаем. И не е само в Париж. Във всички градове по света, където има компактно китайско население е така. Там никой не умира... поне не и по документи. И нищо чудно после някой китаец да има претенции да е на 200 години, защото е получил "по наследство" документите на прадядо си, който емигрирал в Америка през 19 век.

13

Столетник

преди 13 години

Преди време се говореше полу на шега полу на сериозно, че в Париж няма починал китаец от 60-те години до днес. По документи се води че 70-80-90 годишни китайци карат таксита, работят в строителството или извършват друга сериозна работна дейност. А иначе, документите от около 1900 година са смешна работа и трудно могат да се приемат като сериозен аргумент.

12

Анонимен

преди 13 години

А, ама вие нищо не знаете! Аз съм най-върастната! Безсмъртна съм и съм на около 2 000 години. Бях приятелка на Клеопатра, обаче направих грешка и си оставих документите в Египет и да вземат някакви учени да ги приберат... и сега документите ми са в музея. И няма как да докажа, че аз съм най-възрастната! Ама вие май не ми вярвате, нали? Как да ви убедя?

11

КК

преди 13 години

Явно това е хобито на Днес БГ ..... откривателство на старци

10

Gaskoing

преди 13 години

Тя е казала за документите на баба си сигурно..!!!! нищо не може да е сигурно докато не покаже черно на бяло както ние имаме документи! може да е на 3000 години но да докаже!

9

Lestat

преди 13 години

А бе вие всяка седмица откривате най-възрастната жена!

8

Анонимен

преди 13 години

А не спорете, най-стария човек е Лили Иванова, обаче няма как да го докаже, защото документите и изчезнаха по време на Потопа.

7

Анонимен

преди 13 години

Обаче моите прабаби, две от тях починаха над 90, си имаха документи. Едната е родена през 1895, другата през 1897 г., българки си бяха и двете. Мен какво ме интереува, че сигурно и до днес в Екваториална Африка има хора, които не само нямат документи, но дори не си знаят и годините. В крайна сметка не става дума за материална облага, като нямаш доказателства за възрастта си, не участваш в изледването и толкоз.

6

77777

преди 13 години

Анонимен 6, знаеш ли, когато тези хора са се раждали и в младите им години е било пълно се документи и се е водила най-строга документална отчетност. При това всеки е знаел да чете и пише поне на десет езика. Само да ти кажа, че една моя роднина е починала около 1950 година в София, България и е нямала лични документи никога през живота си.

5

Анонимен

преди 13 години

Само едно ми прави впечатление, винаги претендентите за титлата са без или с нередовни документи. Кой го загубил по време на война, кой по време на земетресение, наводнение или нещо подобно... ама извинявайте и аз мога да твърдя, че съм на 200 години, ама нали трябват доказателства! Иначе направо да издирим Дънкан Маклауд, а? Ама сигурно и той няма документи.

4

si

преди 13 години

много интересно щеше да е една снимка да сложите....

3

Bandit

преди 13 години

Това просветление, което явно поддържаш отиди да го кажеш на родителите си "Гошко" !

2

Царицата

преди 13 години

Ако тази жена живее в даоски манастир може и да е по-възрастна. Според тази религия, целта на живота е безсмъртието. Техните светци живеят над 150 години, а не като нашите да са нетленни (да не гният хиляди години).

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

"Старците държат много за....идеите си.Затова *** от Фигийските островиубиват собствените си...родители,когато остареят.Така те олесняват развитието,докато ние забавяме хода му,понеже от.....старците правим.....академици."Анатол Франс