141

Анонимен

преди 13 години

Здравейте, искате ли да печелите по над 200$ на месец от интернет? Вижте блога ми, сложил съм и скрйншотове с ДОКАЗАТЕЛСТВА за извършените плащания stabilnipari.blogspot

140

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Това, че след избирането на Янукович - влиянието на Газпром се разшири малкона изток, не означава, че контролират и Стара планина - така, че за нашата територия ние решаваме - *** нямат думата...

139

До Газпром

преди 13 години

Не допусках , че Газпром ще се хване на приказките на наш Боко. Руснаците нямат ли посланик тук, който да им обясни, че Боко говори по хавата си. Едно и също аз да повярвам, че Боко ще направи България за три години средноевропейска държава с 200 евро средна работна заплата. Под достойнството на Газпром е да се занимават с глуписти.

138

2

преди 13 години

do 134 bravo za takiv komentar.

137

Василев

преди 13 години

Искат ли тези мушмороци да лапнат тръбите на нашата територия толкова години, искат.Разни посредници ми са навързали към Газпром тези дребни селски тарикати и ни доят.Разни продажни *** български политици продават националните интереси за жълти стотинки.Нашите политици какво направиха толкова време да имаме газопровод от Румъния,Турция и Гърция.

136

Анонимен

преди 13 години

Москва губи статута си на столица, съобщиха руските медии. Може би новата столица и новото правителство ще са по-мислещи

135

м..да

преди 13 години

Това че ти си със селска психика и манталитет си е твой проблем.Не са ни виновни руснаците а ние самите . Помниш ли навремето когато Бакарджиев ни убеждаваха че тръба под Черно море не може да мине ,а след 2 години Турция започна да получава по нея газ. Затова газовата криза не засегна Турция и Гърция.

134

Анонимен

преди 13 години

Че ти пък откога стана повече българин от другите българи?

133

Василев

преди 13 години

Тези руснаци какво са се разпасли , трябва Европа да ги постави на мястото.Лошото е,че ние сме селяните в Европа и не си знаем интереса какъв ни е.Уж сме в ЕС,а подкрепяме руските енергийни проекти.Когато ни спряха газа тия мушмуроци,отидохме да плачем в ЕС , оттам ни показаха среден и казаха да си диверсифицираме доставчиците.Лошото е , че руснаците са същите като нас дребни селски тарикати и от такива хора може да се очаква всичко даже и повторно спиране на газа.

132

Mango

преди 13 години

До 133:Да здравствует,да здравствует дружба товарищи, во веки веков!

131

Анонимен

преди 13 години

Мечтай си. По-скоро БГ ще се разпадне и ще бъде погълната от съседните дървави.

130

Анонимен

преди 13 години

Бибитко пак се е изказал неподготвен. Иначе като се среща с Путин наживо стои в силно разкрачена поза и с две чупки в кръста, чинно наведен. Но след това разлайва кучетата. Тимипично по БКП-ейски и милиционерски. Комплексар!

129

9536

преди 13 години

бОЙКО -МУТРАТА ИСКА ТРАСЕТО ДА МИНЕ ПОД СИ-БАНК И ПОД БАНКЯ ,ЗА ДА СЕ ПООБЛАЖИ И ЦВЕТЕЛИНКА И ТОЙ , НО ЯВНО НОМЕРА МУ НЯМА ДА МИНЕ

128

------/ /-----

преди 13 години

Да живее Българо-Руската дружба !!!!!

127

Чавко

преди 13 години

Във Внецуела има много боб. Той прави газове.Ето как ще се справим с руснаците. НИЕ СМЕ СЪЩИТЕ.

126

Анонимен

преди 13 години

Спри с тежките наркотици, не ти влияят добре!

125

Анонимен

преди 13 години

Пърдю е обещал на Бойко (пож. от Банкя) газ - ще му пълни балони от САЩ,ще ги плащаме с изгоден заем от Св. измамка с лихва 25 % (годишна).Най-после ще станем като Грузия - мечтата на Дянковите шефове.

124

Анонимен

преди 13 години

Русия империя на злото - дано скоро да се разпадне

123

Анонимен

преди 13 години

ZATVORIHA MU USTATA HA TOIA HVALIPRACKO - BORISOV

122

Nasko

преди 13 години

Брейййй, много Ченге, Много Комунист тук бре, де сте бр БЪЛГАРЕ???Вижте ги Родоначалниците на Мутренските образования в Нас/ Братската Руска КГБ? / нямаме нищо против РУСНАЦИТЕ бе ей Комунистите тук, а против ВАС и В БГ и В Русия защото сте РЕКЕТЬОРИ И безделници!