124

уточнение

преди 13 години

Вярно е че не си деловодител, Първанов. Твоята професия е доносник от Държавна сигурност с агентурния псевдоним Гоце.

123

:)

преди 13 години

Мислех ,че президента няма кой знае каква власт. Представях си ,че е като английската кралица , за показност и тук там ако спре някой *** закон.Обаче ако той назначава военни и е върховен главнокомандващ ,нещата започват да звучат по друг начин! Управлява една държава тоя който държи армията! Излиза ,че все още ни управляват КОМУНИСТИТЕ! Не че бодигарда на Тате не е такъв ,нищо че се пише ГЕРБ и една камара други партии. (за който не знае: Боко има няколко неизвестни партиики на които e лидер и чакат в засада ,да започнат действия като се издъни ГЕРБ)

122

анонимен

преди 13 години

гоце какво се бута.долен крадец

121

анонимен

преди 13 години

Защо е този форум, когато се изписват само глупости?Погледнете прагматично на случващото се и ще разберете, че скандалът между президент и министър не е случаен. Време е някой да каже на останалите, че назначенията във военното министерство се извършват съгласно Конституцията на Р България и устройствен правилник. Държавността се крепи на спазване на законите и тези закони са за това , да ги спазваме. На нас не ни трябва бунтарство и показност, трябва ни да бъдем разумни и по-малко агресивни.

120

BIVSH GERBER

преди 13 години

evala na PARVANOV TOI E EDIN DOSTOEN PREZIDENT

119

Молодец!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Голем шлем, голем праз... Молодец, товaришч Копейкин Дураков - агентов !

118

ТРИПЕРЛИВИЯ

преди 13 години

Време е властта да изтръска рогатите, пернатите и мъхнатите трофеи от колекцията на президента и да провери подробно и документално дали те са законни и кой е плащал за кръвожадните удоволствията на държавния глава гоце. Това е сигурният начин да бъде хванат контрабандния архар за рогата.

117

Точица

преди 13 години

Да се отвори икономическото досие Петрол срещу храни"...В ТОВА ДОСИЕ Е мръснишката тайна НА АГЕНТ ГОЦЕ!

116

VQRA

преди 13 години

DA GOCE i negovata partiika o6te se opitvat da d1rpat koncite i da se razporejdat.

115

Анонимен

преди 13 години

Goce Paravanov, ti si agent donosnik, ne si delovoditel..Tova e chesnta porfesia, koiato ne podhojda na bolshevishkata ti , nekadarna natura..ti si silen v donosite, v dalaverkite, lova, momichencata....Nai-golemiat sram i nedorazumenie v istoriata si ni ti

114

XA

преди 13 години

Гоце e от мутренското съзвездие на съвременна България, той е нещо като мутренска еманация, символ, квинтесенция, апотеоз

113

Анонимен

преди 13 години

Този *** пък какъв държавен глава е,кой го пита за нещо

112

Анонимен

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТА ЯКО ДЕЙСТВА С ВСИЧКИ ЗАДКУЛИСТНИ СРЕДСТВАМАМА МУ И ИНТРИГАНТМРЪСНА ДУША НОСИ ДАНО БЯЛ СВЯТ ДА НЕ ВИДИ НА ТУРЦИТЕ СЕ ПРОДАДЕ А ЛЕВСИ Е ОКАЧИЛ НА СТЕНАТАПОШЛО ЧОВЕЧЕСЕГА РЪЧКА БУЧКА СЕЕ СЪД БАН И АРМИЯПФУ *** БИЛ ДЪРЖАВНИКЯТАК НА КРАДЦИТЕ ОТ ТРОЙНАТА

111

Додо

преди 13 години

Муааааахаххахах Гейбер обвинява президента в глупост :)ай оди дигай рейтинга на цецко физкултурата ве :)))))))))

110

DEMO

преди 13 години

Гоце,ще ти построим статуя...Глупостта все пак , трябва да се уважава..И Тошо има такава...Твоята ще е по - висока...)) Така,че споко ))

109

CNN

преди 13 години

Гоце Първанов е олицетворение на цялата ориенталска изостаналост, безхаберност, болшевишко интригантство и византийски модел на политическо далавераджийство, който тегли България към дъното.

108

ivanow

преди 13 години

Да,освен това, тези дни разбрахме, че Лазар Груев и Сумиста са пак твой назначения. Защо ли Перник за три години стана най-мразеният град в България? Охтопода Паул да отговори, за тези който още не знаят.

107

Анонимен

преди 13 години

България няма нужда от президентство - само излишни разходи и скандали. Има Парламент с делегирани права от народа да избира Министър-председател и министерски съвет за управление на Държавата. Точка!!

106

АЛЕКС2

преди 13 години

ГОРКИЯ ГОЦЕ ,МАЙ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ ,ЧЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ГО ПРАТИХА ДА ПАСЕ *** В СИРИЩНИК...КАК ЩЕ ГО ИЗТРАЕМЕ ТОЯ ГОВЕДАР ОЩЕ 1 ГОДИНА НЕЗНАМ...

105

yann

преди 13 години

Как ще го оправи?Само да не го оправи с голо си дупе...Стига глупости. Ако сами те, президент и министър не спазват законите, кой да ги спазва тогава? Нали все от някъде трябва да се почне?Този министър на отбраната законите не ги ли знае?